2020 yılı  emekli ve memur maaşları ne kadar olacak sorusuna milyonlarca kişi yanıt arıyor.  10 milyonu aşkın emekli ve milyonlarca kamu çalışanı 2020 yılı içerisinde birçok kez ikramiye almaya hak kazanacak. İkramiyeler sayesinde vatandaşların cepleri rahat edecek.

2020 yılının Ocak ayında maaşlar zamlı olacak. Ayrıca Temmuz ayında memurlar ve memur emeklileri ile birlikte tüm emekliler için yılın ikinci zammı belli olacak ve maaşlara yeni artış yapılacak..

SSK ve Bağ-Kur emeklileri enflasyon oranında zam alırken memurlar ve memur emeklileri ise yüzde 4 toplu sözleşme zammına ilaveten enflasyon farkını maaşlarında görecek..

Yılın ikinci çeyreği ile birlikte ise ikramiye süreci gündeme gelecek. Mayıs ayında Ramazan Bayramı ile birlikte yılın ilk ikramiyeleri ödenecek. Her emekliye 1000 lira ödeme yapılacak.

2020 yılı Temmuz ayında Kurban Bayramı ile birlikte de ikinci ikramiye dönemine girilecek. Bu kez yeniden emeklilere 1000'er lira daha yatırılacak. Temmuz ayında ayrıca memurlar ve memur emeklileri ile birlikte tüm emekliler için yılın ikinci zammı belli olacak ve maaşlara yeni artış yapılacak..

2020 YILI OCAK'TA MAAŞLAR ARTIYOR..

1-6 OCAK: Memur emeklilerine maaş, ay içinde zam farkı

-3 OCAK: Zam oranları belli olacak.

-17-27 OCAK: SSK emeklilerine zamlı maaş

-24-28 OCAK: Bağ-Kur emeklilerine zamlı maaş

MART'TA YENİ PROMOSYON

-3 yıllık taahhüt süresi dolar dolmaz maaş alınan bankaya promosyon başvurusu yapılabilecek.

İLK BAYRAM İKRAMİYESİ MAYIS'TA

18-22 Mayıs: Ramazan Bayramı ikramiyesi

TEMMUZ'DA ÇİFTE KAZANÇ

1-6 TEMMUZ: Memur emeklilerine maaş, ay içinde zam farkı

-3 TEMMUZ: Zam oranları belli olacak.

-17-27 TEMMUZ: SSK emeklilerine zamlı maaş

-24-28 TEMMUZ: Bağ-Kur emeklilerine zamlı maaş

-27-30 TEMMUZ: Kurban Bayramı ikramiyesi

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN

.

.

.

.

.

.

.