Tolunay DUMAN / TARSUS(Mersin), () - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşun 94'üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan  İrem Derici ve Oğuz Yılmaz Tarsuslu'lara müzik şöleni yaşattı.
Tarsus Spor Salonu'nda gerçekleştirilen program, Akdeniz Mehter Takımı'nın gösterisiyle başladı. Ardından sahneye çıkan Oğuz Yılmaz, hayranlarının sevgi gösterisi ile karşılaştı. Söylediği oyun havaları ile sevenlerinin coşturan Yılmaz, hayranları ile karşılıklı oynadı.
Gecenin finalinde sahne alan İrem Derici ise söylediği hareketli parçalarla kurtuluş konserine coşku kattı. Kendi albümünden şarkıların yanı sıra pop müziğin dillerden düşmeyen eserlerine de repertuarında yer veren Derici, salonu dolduran hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Enerjisi ve kıyafeti ile göz dolduran güzel sanatçı, sahneden alkış yağmuru eşliğinde ayrıldı.
Konser sonunda, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Oğuz Yılmaz'a, Tarsus Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can da İrem Derici'ye çiçek ve tablo hediye etti.

FOTOĞRAFLI