Güven USTA / İSTANBUL, () AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Anneler Günü dolayısıyla Darülaceze'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakanlığa bağlı Çocuk Koruma Evleri'nde kalan çocuklarla, ninelerin ve dedelerin ellerini öpmeye geldiklerini ifade eden Ramazanoğlu, sabah ziyaret ettiği çocuklarla nine ve dedelere karşı vazifelerini yapmaya geldiklerini anlattı.
Ramazanoğlu, "Biz büyük bir aileyiz. Kadim geleneğimiz ve bu büyük, güçlü ailemizin içerisinde biz en küçüklerimizle, en büyüklerimizle
beraberiz. Gönül köprülerimiz, muhabbet köprülerimiz, saygımız, muhabbetimiz ile bugün hepsiyle bir, beraberlik için buradayız. Cennet annelerin ayakları altındadır" Hadis-i Şerifini hatırlatan Ramazanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sayın Cumhurbaşkanımız da şöyle diyor: 'Annelerinizin sadece ellerini öpmeyin, ayaklarının altını da öpün.' Evet biz annelerimizin sadece ellerini değil, ayaklarının altını da öpüyoruz. Yine Neşet Ertaş ise 'anneler insandır, biz ise insanoğluyuz' der. Biz bugün gönül köprülerimizi güçlendirmeye muhabbetimizi yaşamaya geldik."

GÜL VERDİ, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
Ramazanoğlu, beraberinde geldiği çocuklarla Darülaceze'de ninelerin ve dedelerin ellerini öptükten sonra çocuklarla dondurma yemeye gideceklerini kaydetti. Bakan Ramazanoğlu, Darülaceze'nin farklı birimlerinde ikamet eden ve tedavi gören yaşlıları tek tek ziyaret ederek, onlarla sohbet etti. Yaşlılara kırmızı gül vererek, anneler gününü kutlayan Ramazanoğlu, sorunları olup olmadığını sordu.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, buradaki programının ardından Levent Huzurevine geçti.

(FOTOĞRAF)