İstanbul'da toplu ulaşım mağduru yolcu Emekli polis Halil K., durakta 55 dakika belediye otobüsü bekleyince ŞİKAYETÇİ oldu..

Şikayetçi emekli polis, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa birimine şikayet başvurusu yaparak,Topkapı Varyant altında bulunan (Topkapı altgeçit durağı Edirnekapı yönü) otobüs durağında diğer yolcular birlikte  durakta Topkapı'dan Kadıköy'e gitmek için 500-A hat sayılı otobüsü 55 dakika bekledikten sonra otobüsüne binerek yolculuk ettiğini belirterek, bahse konu İETT otobüsünün durağa geç gelmesinin nedeninin araştırılmasını, başka yolcuların da mağduriyet yaşamaması için bu aksaklığın giderilmesini, kusurlu ilgili personelin uyarılarak cezalandırılmasını ve neticeden e-posta yoluyla tarafına yazılı olarak bilgi verilmesini istedi..





İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa birimine şikayet başvurusu yapan emekli polis, şikayet başvurusunda ; 

"19 Şubat 2019 günü saat 11.05 de Topkapı Varyant altında bulunan (Topkapı altgeçit durağı Edirnekapı yönü) otobüs durağına Topkapı'dan Kadıköy'e gitmek için beklemeye başladım.

Bilgilendirme panosunda 500-A hat sayılı otobüsün saat 11.25 de durağı geleceği gösterilmesine rağmen bahse konu otobüs durağa gelmedi.Durakta dakikalarca otobüs gelmesini bekledim.

Ben ve diğer yolcular durakta 55 dakika bekledikten sonra saat 12.02 de 500-A hat sayılı Topkapı-Kadiköy otobüsüne bindik.

GPS kayıtlarının incelenerek, bahse konu otobüsün bahse konu gün ve saatte durağa geç gelmesinin nedeninin araştırılmasını, başka yolcuların da mağduriyet yaşamaması için bu aksaklığın giderilmesini, kusurlu ilgili personelin uyarılarak cezalandırılmasını ve neticeden e-posta yoluyla tarafıma yazılı olarak bilgi verilmesini istiyorum.."
ifadelerini kulandı.

19.02.2019 tarih ve 1-14054296072 sayılı şikayet Başvurusu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Beyazmasa Birimine ulaştığı, iletişim bilgileri aracılığıyla şikayetçiye bilgi verileceği ifade edildi.


ULUSALSES.COM