GAZİANTEP Kolej Vakfı anaokulunda öğrencilerin hayvan sevgisini artırmak ve tüm hayvanlarını tanıması için evlerinde besledikleri hayvanları sınıflarına getirdi. Etkinlikte hayvanat bahçesine dönüşen sınıfta minik öğrenciler hayvanları bir arada görme ve tanıma şansı yakaladı.
Gaziantep Kolej Vakfı anaokulu öğretmenleri tarafından düzenlenen etkinlikle, öğrencilerinin evlerinde baktığı evcil hayvanları sınıflarına getirmesi istendi. Kedi, tavşan, kuş, köpek, balık gibi hayvanlarını sınıfa getiren minik öğrenciler, öğretmenlerinden hayvanların bakımı ve beslenmesi yönünde bilgiler alıyor. Sınıfa getirdikleri evcil hayvanları seven minikler, hayvanat bahçesine dönüşen sınıfta eğlenceli dakikalar yaşadı. Hayvan sevgisinin de aşılandığı öğrenciler, evcil hayvanlarını ellerini alıp, sınıf arkadaşlarına sevdirdi.
Anaokulu sınıf öğretmeni Melike Açıkkol, etkinlikte öğrencilerinin büyük bir keyif aldıklarını söyleyerek, “Çocuklarımızla birlikte evcil hayvanımı okula getiriyorum etkinliği uyguladık. Öğrencilerim evlerinde beslediği çeşitli hayvanlarını, bunların içerisinde kanaryalarını, farelerini, tavşanlarını, kedilerini, su kaplumbağalarını bu hayvanları hem yakından takip hem de yediklerini, içtiklerini yakından takip ederek, aynı zaman de diğer tüm çocuklarımızda hayvan sevgisini aşılamaktı, amacımız. Etkinliğimiz çok eğlenceli geçti” dedi.

FOTOĞRAFLI