-HAKKARİ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Muharrem ayı nedeniyle cuma namazı çıkışında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube ekipleri, muharrem ayı nedeniyle Cuma namazı çıkışında Hacı Sait Camii önünde vatandaşlara aşure dağıttı.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz , Cumhuriyet Başsavcısı Altuş Kürşat Şahin, Hakkari belediye Başkanlığına kayyum atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı M. Emin Taşçı ve Emniyet Müdürü Resul Holoğlu'nun katıldığı aşure dağıtımda, vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Polislerin aşure dağıtmasını anlamlı bulduğunu söyleyen vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür etti.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Muharrem ayı nedeniyle bu yıl dördüncü kez aşure dağıtımı yapan Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ne yaptıkları etkinlikten dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Hakkari Emniyet Müdürlüğümüzün Polis teşkilatımızın öncülüğünde Muharrem ayının başlaması sebebiyle vatandaşlarımızla beraber güzel bir aşure ziyafeti çektik. Hakkarili vatandaşlarımızla biz her vesileyle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Emniyet Müdürlüğümüz bunu dördüncü seferdir gerçekleştiriyor. Önceden olmayan fakat artık gelenek haline dönüştürülen çok güzel bir uygulama, çalışma. Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı ve vatandaşlarımızla bir cumu günü bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu bizim birlik ve bütünlüğümüzün de çok net bir göstergesi. Emniyet Müdürlüğümüze yapmış oldukları bu güzel faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Vali Toprak ve berberindekiler daha sonra çarşı merkezinden yürüyerek öğle yemeğini bir lokantada yedi.