Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar, üyelerine yönelik yeni yıl kutlama mesajı yayımladı..

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 32 şubesi faaliyete olan Derneğin 16 yıldır kesintisiz Genel Başkan görevini başarıyla yürüten Mustafa ACAR'ın Yönetim Kurulu adına üyelerine yönelik yazılı olarak yayımladığı yeni yıl kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı :

"Sayın Üyelerimiz,

2016 yılını geride bırakarak hep birlikteyeni umutlarla, yeni heyecanlarla ve derneğimiz adına yüksek bir moralle yeni bir yıla hazırlanıyoruz.

2017 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık ve siz değerli üyelerimiz için hayırlı bir yıl olmasını ve başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada sevgiye, barışa, dostluğa ve dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, yeni yılı sizlerle birlikte öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık ve afiyet içinde geçirmemizi gönülden diliyorum.

Bildiğiniz gibi 25 Eylül 2016 günü idrak ettiğimiz Genel Merkez Seçimleri, bir takım kendini bilmez kişilerin camiamıza yakışmayan kimi çirkin sözlü ve fiili eylem ve davranışlarına hedef olmasına rağmen buruk geçse de, bizlere inanarak gösterdiğiniz güven tazelemesi birlik ve beraberliğimizin sarsılmaz bir nişanesi ama her şeyden daha önemlisi geleceğe ilişkin umutlarımızı artıran bir dönüm noktası olarak kayıtlara geçti.

Sayın Üyeler,

16 yıl içinde yaşanan sıkıntılarısizlerden aldığımız güven ve destekle ama daima bir olmanın verdiği güç ve dirayetleyine hep birlikte aştık. Karşılaştığımız sorunlar karşısında kenetlendik, kucaklaştık ve devamlı kardeşlik hukuku içinde sorunlarımıza çözümler ürettik.

Artık dernek olarak, enerjimizi sonu gelmeyen tartışmalarda, gereksiz münakaşalarda israf etmeyecek; bundan sonra tüm gücümüzü, çok daha kararlı bir şekilde kullanarak derneğimizin kalkınması ve ilerlemesine ve siz üyelerimizin yüksek menfaatlerine seferber edeceğiz.

2017 yaklaşırken, bir yandan heyecanımız artıyor, ama bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz artarak güç kazanıyor.

Bizler, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz müddetçe, planladığımız bütün hedeflere mutlaka ulaşacağız. Elbette bizi, bu güzel ve bu kutlu yoldan ayırmak ve uzaklaştırmak için karşı çıkarak mücadele edenler, fırsatçılar, çıkarcılar ve hatta hainler de olacaktır.

Biz, bunlara asla aldırmayacak, yılmayacak ve kararlı yürüyüşümüze dünden daha güçlü ve kararlı olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ışığında; Ailenizle, sevdiklerinizle, huzurlu, barış, sağlık ve afiyet içinde esenliklerle dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyor, hepinizi sevgiyle ve saygıyla kucaklayarak selamlıyorum.


Mustafa ACAR
Genel Başkan
Yönetim Kurulu Adına"
 
www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- halis KAHRAMAN