HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde görev yapan bir grup öğretmen, karşılaştıkları zorlukları anlatan bir video görüntüsü hazırlayıp, sosyal medyada paylaştı. 'Yüksekova'da öğretmen olmak  ve öğretmenlik yüreğe dokunabilmektir' adı ile paylaşılan görüntü, büyük ilgi gördü.
Yüksekova İlçesi'nde görev yapan bir grup öğretmen, karşılaştıkları zorlukları farklı bir yöntemle dile getirmeye çalıştı. Tıklanma rekoru kıran görüntülerde öğretmenler mesleklerinin kutsallığına dikkat çekip, karşı karşıya bulundukları zorlukları dile getirdi.
Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, öğretmenlerin hazırladığı videonun gönüllere dokunur mesajlar içerdiğini söyledi. Canlı, öğretmenlerin bu çalışmayı yapacakları bir program için hazırladıklarını, ancak bu programın güvenlik gerekçesi ile yapılamadığını ve ileriki bir tarihe ertelendiğini belirterek, "Arkadaşlarımız ilçenin şartlarını ve mesleklerini kutsallığını çok güzel bir dille anlatmaya çalışmışlar. Bu vido kısa sürede gönüllere dokundu ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI