Emekli 1'inci sınıf Emniyet Müdürü Yavuz Elbirler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da, "15 Temmuz hatalardan ders alma günüdür..! " dedi






Yavuz Elbirler'in sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı : 


"15 TEMMUZ HATALARDAN DERS ALMA GÜNÜDÜR.

Onlar, Özel Harekat Polisleri İdiler. Feto'cu hainler sürüsünün havadan attıkları bombalar sonucu Gölbaşın da şehit oldular.

15 Temmuz, Onları ve Devletin bütünlüğü, Türk Milletinin varlığı için can veren Şühedayı rahmet ve minnetle anacağımız gündür.

15 Temmuz bir bayram değildir, İktidarların rehaveti sonucu emperyalizmin uşaklarının yüzlerce masum insanımızı katlettiği gündür.

15 Temmuz, Yıllar boyu, emperyalizmin desteği ile manayı kullanarak halkı aldatan, siyasi irade ce görülmeyip kullanıldığı sanılan ve Devletin kurumlarına yerleşenlerin, fark edildiklerinde alçakça saldırdıkları gündür.

15 Temmuz. Türk tarihine bir yandan kara bir leke olarak, diğer yandan Necip Türk Milletinin, asker, polis ve sivili ile Hakk tan yana direnişi ile geçecektir.

15 Temmuz hatalardan ders alma günüdür

Ve ! Adnan İslamoğulları şöyle yazmış idi:'
''Sarkık bıyıklılar'.. Bu vatan size minnet-dârdır.. Sizleri unutmadık, unutmayacağız..
"Bilemezlerdi.. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin uçaklarındaki ellerin tetiklere gidip de üzerlerine bomba yağdıracağını.. Onlar karşılarında hep düşman görmeye alışmışlardı..

Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine kayıtlı uçaklardan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine kayıtlı bombalarla, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bedenen mensup, ruhlarını ve ahlâklarını ihânete satmış, ihânetin esiri olmuş, ihânetin cellâdı olmuş, ihânetin kâtili olmuş Sabbah'ın fedâileri gibi üzerlerine ölüm kusacaklarını..

Onlar 'sarkık bıyıklılar'dı..

Kinleri yalnızca Türk devletinin, Türk vatanının, Türk Milletinin düşmanlarınaydı.. Aileleri vardı onların.. Eşleri, çocukları vardı yollarını gözleyen, özleyen, özledikleri.. Evlerinde çocuklarıyla oynuyordu onlar da, omuzlarına alıp gezdiriyorlardı ölümden vakit bulduklarında, başucunda sabahlıyorlardı çocuklarının..

Bilemediler.. Gökten ölüm yağacağını, üzerinde Türk bayrağı bulunan uçaklardan..

Bilseler;

'Sarkık bıyıklılar' bilselerdi o Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine kayıtlı uçaklardan yağan ölümün kendilerini bulacağını, hepsi dağlarda bir kahpe PKK kurşunuyla, sokaklarda karanlıkta sıkılan bir mermiyle ölmeyi ya da bir mayına basarak paramparça olmayı tercih ederlerdi..

Bilseler;

'Sarkık bıyıklılar' bilselerdi ki, vatanı, bayrağı, milleti, devleti sevmenin bedeli o pilotların attığı bombalarla ölmek.. hiç ölmek istemezlerdi..

'Sarkık bıyıklılar'..

Bu vatan size minnet-dârdır.. Bu vatan size borçludur..

Bu vatan topraklarının üstü de size helâldir, altı da size helâldir.." 


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN