Emniyet Genel Müdürü (EGM) Mehmet Aktaş, bugün Ankara’da gerçekleştirilen Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Trafikteki can kayıplarının azaldığını ifade ederek “Trafik ile ilgili 2020 hedefimizi belirledik. 2020’de trafik kazalarında can kayıplarını minimum düzeye düşürecek bir politika izleyeceğiz.” dedi

Emniyet Genel Müdürü (EGM) Mehmet Aktaş başkanlığında düzenlenen Koordinasyon Toplantısı, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katılımıyla, İl Emniyet Müdürlerinin ise video konferans yöntemiyle dâhil olması ile bugün gerçekleştirildi.

"Trafikte 2020 yılında daha da başarılı olacağız..!"

Toplantıda Genel Müdür Mehmet Aktaş, Trafikteki can kayıplarının azaldığını ifade ederek “Trafik ile ilgili 2020 hedefimizi belirledik. 2020’de trafik kazalarında can kayıplarını minimum düzeye düşürecek bir politika izleyeceğiz. 2019 yılında 2018 yılına göre trafikte daha az can kaybı yaşandığını görüyoruz. Trafikte 2020 yılında daha da başarılı olacağız.

Karayollarında bulunan maket araçlara bakım yapılmasına ilgi gösterelim. Yaka kameraları her zaman açık olsun ve etkin bir şekilde kullanılsın.” dedi.

Genel Müdür Aktaş, toplantının sonunda ülkemizde her alanda özveriyle görev yapan personele İl Emniyet Müdürleri şahsında teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

ULUSALSES.COM-** ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN