Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ölümden döndü.  Acun Ilıcalı'nın içinde bulunduğu araç, önceki gün O-6 otobanında seyir halindeyken arka lastiğin parçalanması sonucu kontrolünü kaybetti. 

Ilıcalı, bariyerlere çarparak duran araçtan yara almadan kurtuldu.

Acun Ilıcalı, kaza sonrası şu paylaşım da bulundu : 

Fahri Trafik Müfettişleri'nin (FTM) üyesi olduğu WhatSapp grubunda, " Trafik kazası geçiren Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama..." başlıklı haberin paylaşılmasının ardından Merkezi İstanbul'da bulunan Fahri Trafik Müfettişleri (FTM) Derneği üyesi müfettişler, trafik kazası geçiren ünlü televizyoncu ve sunucu Acun Ilıca'ya geçmiş olsun mesajları paylaştı.

FTM WhatSaap grubunda, haber altına yazılan " Geçmiş olsun.." mesajları şöyle sıralandı : 

Av. Sami GÜLEÇYÜZ - Dernek Başkanı : " Acun Ilıcalı’nın annesi babası ve kardeşi de trafik kazasında ölmüştü. Coşkun beyin ( Çağlar ) çok yakın dostlarıymış.
Amcası Mustafa yıllardır trafiğin içinde. TBMM'de trafik komisyonu başkanlığı yaptı. Ama trafikle ilgili hangi hayırlı kararlar meclisten çıktıysa hepsini ertelettiler..Mesela : Okul taşıtlarının düzenlenmesi gibi...
Acun’un da bu trafik teröründen bu kadar mağdur olmuş biri olmasına rağmen bugüne kadar trafiğe yönelik hayırlı bir iş yaptığını veya bir demeç dahi verdiğini duymadım elinde bu kadar medya gücü olmasına rağmen. 
Umarım herşeyin para olmadığını öğrenmiştir. Geçmiş olsun.." 

Halis KAHRAMAN - Dernek Basın Sözcüsü : " Acun Ilıcalı, aracın hava yastıklarının açılması sayesinde ölümden döndü.. Geçmiş olsun.."

Münür Nurettin ÇELİKTUTAN - Dernek Genel Koordinatörü : " Acun'a geçmiş olsun..Hızlı araç kullanır..Ferrarisi vardı ama iyi pilot olamadı.."

Aşır ALTINÖZ - Trafik Güvenliği Uzmanı : " Acun Ilıcalı kazasını yorumlayalım.Spor araba muhtemel ki garajda duran araç.Lastiklerin içi çürümüş ,dışı betonlaş mı.Yüksek hıza dayanamamıştır.Biz buna çürük lastik sendromu diyoruz.Dışı sağlam gibi görünür .ABD büyükelçisi ile Kazdağı Milli parkı nı gezerken bu sorunu yaşadık.Aynı zırhlı aracın iki lastiği patladı.Diğer aracın stepnesini de kullanmak zorunda kaldık.Lastiklerin içi çürümüş  idi.Muhtemel ki son kullanma tarihi geçmiş deforme olan lastikler...Uzun yolda bu lastikler ısınmadan dolayı gümler...Ben uzun yola gidecek iken mutlaka hava basıncını kontrol ettiririm..Ve lastikçiye de sorarım..."Uzun yola gideceğim.." diye görüş alırım. Acun Ilıcalı ya geçmiş olsun.."

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : MURAT AYDIN