Polis Emeklisi Ergün Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,kendisine göstermiş olduğu çok nazik ve kibar davranışından dolayı, Adana Polis Evi personeline ve Müdürüne emekli polisler adına TEŞEKKÜR etti..



Ergün Akkaya'nın sosyal medyada yer alan " ‎EMEKLİ EMNİYET MENSUPLARI GÜÇ BİRLİĞİNE DAVET PORTALI " isimli grup sayfasından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı : 

"ADANA POLİS EVİ PERSONELİNE VE MÜDÜRÜNE HUZURLARINIZDA EMEKLİ POLISLER ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ..

Adana polis evinde'yim şu an, arkadaşlar çok nazik ve kibar davranış sergilediler..

Polis ve yakını hariç ve kamu görevlileri ve ıslak imzalı görev belgesi taşıyan personel haricinde kimsenin polis evinde kalamayacağını söylediler..

Demekki bazı iller de keyfi uygulamalar yaşanıyor.. "


PAYLAŞIM altına polis emeklisi sosyal medya kullanıcıları tarafından yazılan bazı YORUMLAR ise şöyle sıralandı:  

Hamza Kaya : ADINA UYGUN YÖNETİLEN YERLERİN YÖNETİCİLERİNİ TEBRİK EDERİM.

Nazım Şener : Ben de şuan Konya polis evindeyim.Burası da çok güzel, çalışan personel güler yüzlü, ilgileniyorlar hepsine teşekkür ederim..


Emin Sevim:
  Polis evleri o ilin valisi ve emniyet müdürü emriyle polis olmayanlarla dolduruluyor..Polis ve emeklisi ve yakınları bu gibi yerlerde yararlanamıyorlar, adamlar oraları babalarının çiftligi gibi kullanıyorlar..Orada çalışan personel de oraya giden polis ve emeklisine kötü davranıyor..Çünkü sırtını yasladıkları kişiler var..Şikayet etsende birşey tutturamıyorsun..

Halis Kahraman : Edirne Polis Evi'nde çay ve kahve içilecek lokal yok..Çünkü var olan lokal'in Edirne İl Emniyet Müdürü için ÖZEL ODA olarak tahsis edilmiş olduğunu bizzat gördüm..

Bu durumdan ŞİKAYETÇİ oldum.

Gazeteci kimliğimle bunu haber yaptım.Kamuoyuna ve meslektaşlarıma duyurdum..

Ancak bu şikayetime ilişkin ilgili makamlardan hiç bir AÇIKLAMA yapılmadı..

SUSKUN kaldılar...Bilginiz olsun..

TC Celal Ülker : Polis evleri polisin elinden çıktı..Polis ibaresi de kaldırılsın..Bürokratların emrinde ne yazıkki.

Hafiz Türkmen : Ne zaman polıs evi oldu ki..? Müdür evi, bürokrat evi, vali evi oldu...Bari polis evi tabelasını kaldırın. Müdür evi olsun adı.



ULUSALSES.COM--**ÖZEL HABER :MURAT AYDIN