Eski Emniyet Genel Müdürü ve Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik : " Ak Parti iktidarında polislerin özlük haklarına yönelik iyileştirmeler devam edecek." dedi

TBMM Genel Kurulu’nda, 2019 Mali yılı Bütçe görüşmeleri devam ediyor.

TBMM Genel Kurulu, AK Parti'li Meclis Başkanvekili Mustafa Şentop Başkanlığı’nda toplandı.

Genel Kurul’un bugünkü oturumunda ; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçeleri görüşülüyor.



TBMM Genel Kurulu'nda bugün ( 16 Aralık Pazar ) Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bütçesi üzerine söz alarak konuşan Kemal Çelik, polislerin özlük haklarına ilişkin aynen şunları söyledi :

"Emniyet teşkilatımızın özlük haklarında ne yapsak azdır ve inşallah, AK PARTİ iktidarları bundan sonra da Emniyet teşkilatımızdaki iyileştirmelere de devam edecektir.

Güvenlik teşkilatlarımızda yapılanların ülkemize ve milletimizin huzur ve güvenliğine yapılan hizmetler olarak geri döneceğini biliyorum."  





Kemal ÇELİK kimdir ? 

1956 yılında Antalya'nın Serik ilçesinde doğdu.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. Kaymakam, vali, Emniyet Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirmiştir. Kaymakamlık, Mülkiye Başmüfettişliği, Hakkari Valiliği, 26 Mayıs 1997 - 1 Ağustos 1997 tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü yapmıştır.

2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştur. Son Milliyetçi Hareket Partisi kongresinde MYK üyeliğine seçilmiştir.

2014 Yerel Seçimleri için MHP tarafından tekrar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmiştir. Kemal Çelik partisinin paralel yapı ile işbirliği içine girmesini gerekçe göstererek 2 Haziran 2015 tarihi itibarıyla MHP'den istifa etmiştir.

Evli ve 3 çocuk babası olan Kemal Çelik, AK Parti 27. dönem Antalya milletvekili olarak halen  görev yapmaktadır.


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN