Ünlü şarkıcı Alişan'ın nişanlısı Eda Erol'ın polis kızı olduğunu biliyor muydunuz ? Eda Erol'un babası Seyfi Erol emekli Başkomiser..

Şarkıcı Alişan bir süredir birlikte olduğu Eda Erol ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift 29 Haziran tarihinde aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı.




FOTO'da Eda Erol'un babası emekli Başkomiser Seyfi Erol (Sol başta ) görülüyor..


Ünlü şarkıcı Alişan'ın nişanlısı Eda Erol kimdir sorusu birçok vatandaş tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı.

Magazin dünyasının bir anda sorgulamaya başladığı isimler arasında yer alan Eda Erol, 29 Haziran tarihinde ünlü şarkıcı Alişan ile nişanlanmıştı. Şarkıcı Alişan bir süredir birlikte olduğu Eda Erol ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Alişan'la nişanlanan Eda Erol'un özel hayatı sorgulanmaya başlandı. Peki, Alişan'ın nişanlısı Eda Erol kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? 

Eda Erol kimdir kaç yaşındadır sorusu, merakla araştırılmaya devam ediyor. Alişan ile nişanlanmasının sonrasında merakla araştırılan isimler arasında yer alan Eda Erol, geçmişi ile sorgulanmaya başlandı. Peki, Eda Erol kimdir, kaç yaşındadır? İşte, merak edilen isim hakkında detaylı bilgiler





EDA EROL KİMDİR?


İzdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol, 1986 yılında doğdu. Televizyonda ilk ekran deneyimini 1 yıl önce 46 Yok olan dizisiyle adını duyduğumuz Eda Erol, Sinoplu anne ve göçmen babanın son kızıdır.

Emekli Başkomiser olan babasının İstanbul'a geldikten sonra Neşe Erberk ajansa kayıt ettirdiği Eda Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur. İlk filmi Stajyer Mafya sonrası 46 dizisinde rol aldı.

NİŞAN 29 HAZİRAN TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİ

Şarkıcı Alişan bir süredir birlikte olduğu Eda Erol ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift 29 Haziran tarihinde aile arasında gerçekleşen törenle nişanlandı. Alişan ve Eda Erol çiftinin nişan fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN