Altunçul Kardeşlerin İstanbul Beyoğlu'ndaki Karikatür Sergisi bugün düzenlenen törenle ziyarete açıldı...



Karikatürist  sanatçısı Altunçul kardeşler,(Solda) Ali Galip ile (Sağda) Vehbi Altunçul, sergi'de ziyaretçilere örnek bir ev sahipliği gösterdiler..




İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Karikatür ve Mizah Merkezinde bugün açılışı gerçekleştiren Karikatür Sergisi'ne sanat severler,Altunçul kardeşlerin dostları, basın mensupları ve seçkin davetli topluluğu katıldı..





Bugün saat 14.00'de açılış kokteyli ile müzik dinlentisiyle açılışı gerçekleştirilen sergi, 3-31 Mart tarihleri arasında ziyaretçilere açık kalacak.




İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deney Hayvanları Labaratuvar Müdürü görevinden emekli, boks hakemliği yapan, karikatür sanatçısı, Fahri Trafik Müfettişi ve aynı zamanda çeşitli gazetelere bulmaca ve köşe yazıları hazırlayan Y.Doç.Dr.Vehbi Altunçul ve ağabeyi Gazeteci-Karikatür sanatçısı Ali Galip Atunçul, sergi açılışına katılan ziyaretçiler ile tek tek ilgilendi ve hatıra fotoğrafı çektirdi..





Sergi açılışına katılan Gazeteci-Yazar, Fahri Trafik Müfettişi Halis Kahraman, uluslararası ödüllü karikatür sanatçısı ve gazeteci Ali Galip Altunçul ile kardeşi Vehbi Altunçul'u tek tek tebrik etti, başarılı çalışmalarının devamını diledi.. 

ALİ GALİP ALTUNÇUL KİMDİR ?






SERGİ ZİYARETÇİLERİ İÇİN DEFTER AÇILDI..

Sergi ziyaretçileri, sergi ile ilgili duygu ve düşüncelerini açılan deftere tek tek yazarak ifade ettiler..
Gazeteci-Yazar, Fahri Trafik Müfettişi Halis Kahraman da, deftere yazdı..



Ziyaretçiler sergiyi gezerek, uzun uzun karikatürleri incelediler..





ULUSALSES.COM-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN