Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) tarafından 9'uncusu düzenlenen ve 2019 yılının en iyilerinin belirlendiği ‘Başarıda Yılın "En"leri ödül töreninde; Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, tüketici haklarını en iyi savunuculuğunu yaptığından dolayı " Tüketici Dost " Ödülü’ne layık görüldü.

Başarı ödülü, geceye aynı zamanda ev sahipliği yapan DBMD Başkanı Muzaffer Tunç tarafından Onursal Başkan Aydın Ağaoğlu’ya takdim edildi.

2 Ocak Perşembe günü İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törende, tüketicileri Aydın Ağaoğlu temsil ederken, sanat, medya, eğitim ve siyaset dünyasından birçok kişi törende bir araya geldi.

Törene Merkezi İstanbul'da bulunan Fahri Trafik Müfettişleri (FTM) Derneği'nin Basın Sözcüsü görevini yürüten gazeteci Halis Kahraman da davetli olarak katıldı. 

Ödül töreninde çeşitli kategorilerde yıla damgasını vuran çalışmalar, kendi sektör ve branşlarında farkındalık oluşturarak, Türkiye ve dünya için toplumsal, akademik ve bilimsel faydalar sağlamış birçok kurum, kuruluş, firma ve kişiler ödüllendirildi.

Dünya Basın Mensupları Derneği'nin 9. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle gerçekleşen 'Başarıda Yılın "En"leri Ödül Töreni'nde, Fahri Trafik Müfettişi ve Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, tüketici hakları savunucusu olarak  2019 yılının başarıda en iyileri arasında gösterildi.  

Başarı ödülü, geceye aynı zamanda ev sahipliği yapan DBMD Başkanı Muzaffer Tunç tarafından Onursal Başkan Aydın Ağaoğlu’ya takdim edildi.

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN