Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 15 Temmuz şehitlerinden polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç’ın ailesiyle birlikte iftar yaptı.



İftar yemeğinin ardından şehit babası polis memuru Zeki Kılınç, “Sayın Bakanıma Emniyet Teşkilatının beklentisi olan 3600 ek gösterge de dahil olmak üzere öncelikli sorunlarını anlattım.
Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza bu sorunları taşıyacağını ve takipçisi olacağına SÖZ VERDİ.”
dedi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 15 Temmuz'da Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde şehit edilen 26 yaşındaki polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın ailesiyle iftar yaptı.

İftara, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkanı Rıza Sümer de katıldı. Konukları şehidin babası Zeki Kılınç ve annesi Meltem Kılınç ağırladı.

BAYRAK VE VATANSIZ ASLA

Her zaman şehit ailelerinin, gazilerin, Emniyet teşkilatının yanında olduklarını belirten Çavuşoğlu, Başbakan Binali Yıldırım ve eşinin selamını getirdiğini söyledi.

Aynı zamanda 15 Temmuz Vatan Şehitleri Derneği Başkanlığını yürüten anne Meltem Kılınç devlete hainlik yapanlar için idamın getirilmesini istedi.

Polis memuru şehit babası ise vatanın ve ay yıldızlı bayrağın sonsuza kadar Türk milletine ait kalacağını belirterek, "Evlatsız kalırız ama vatansız ve bayraksız asla.." dedi.

Şehit babası polis memuru Zeki Kılınç’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı :

“Edindiğim izlenim..

Polislerin sorunlarının çözümünde KENDİSİNİ görevli hissetmekte olduğunu gördüm.

DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZ ANTALYA VEKİLİMİZ SAYIN MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU İLE EVİMİZDE İFTAR AÇMAKTAN MUTLU OLDUK.

Sayın Bakanıma Emniyet Teşkilatının beklentisi olan 3600 ek gösterge de dahil olmak üzere öncelikli sorunlarını anlattım.

Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza bu sorunları taşıyacağını ve takipçisi olacağına SÖZ VERDİ.

Kendisine teşekkür ederiz. "


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN