İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün TBMM Genel Kurulu'nda açıkladı : Bakanlığının bütçesi üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Bakan Soylu, bir muhalefet milletvekilinin " Polislere 3600 ek gösterge ne zaman verilecek ?" sorusuna verdiği yanıtta , " Polislere 3600 ek göstergenin en kısa zamanda verilecek.. " dedi





Başta Polisler, öğretmenler, hemşireler din görevlileri sabırsızlıkla 3600 ek göstergenin ivedilikle Meclis'ten geçmesini bekliyor.

Kamu çalışanlarının beklentisi gitgide artarken konu hakkında son açıklama  dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.

3600 ek gösterge konusu uzun zamandır kamuoyunun gündeminde... Emekli ve çalışan memurlar yasanın bir an önce çıkmasını bekliyor..

Gelişmeleri yakından takip eden kamu çalışanları "3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?" sorusunu sorarken konu hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yeni bir açıklama geldi.

"POLİSLERE 3600 EN YAKIN ZAMANDA VERİLECEK.."

Bakan Soylu, dün (16 Aralık ) TBMM Genel Kurulunda, bakanlığının bütçesi üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı. 

Soylu, bir milletvekilinin " Polislere 3600 ek gösterge ne zaman verilecek ?" sorusuna verdiği yanıtta , " Polislere 3600 ek göstergenin en kısa zamanda verilecek.. " dedi 

Polislere 3600 ek gösterge verilmesi halinde, emeklilik ikramiyeleri maaş derecesi ve hizmet yılına göre, 17 bin lira ila 23 bin lira, emekli maaşları ise 550 lira ila 780 lira aralığında artacak.

ÖĞRETMENLERİN EK GÖSTERGESİ 3600'E ÇIKARILACAK..


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 13 Aralık günü açıkladığı "İkinci 100 Günlük Eylem Planı"nda milli eğitime ilişkin birçok reform ve yenilik yer aldı..

Bu reformlar arasında sadece öğretmenlerin ek göstergelerinin 3600’e yükseltileceği de yer aldı. 

EMEKTAR POLİSLER : " 3600 YOKSA, YEREL SEÇİM DE İKTİRDARA OY DA YOK.." dediler

Öte yandan, emektar polisler 31 Mart yerel seçimler öncesi tüm polislere eğitim farkı gözetilmeksizin şayet 3600 ek gösterge yasal düzenleme yapılarak verilmezse ; iktidar partisine oy vermeyeceklerini söyleleyenlerin sayısı hiç de az olmadığını ifade ettiler..


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN