Kütahya Baro Başkanı Av.Ahmet Atam, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin ilkini Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şubesine gerçekleştirdi..

Polis Derneği Şube Başkanı Aydın Bola ve yönetim kurulu üyeleri ve dernek Genel Merkez Basın Sözcüsü ile bir araya gelen Baro Başkanı Atam, derneğin faaliyetleri hakkında Başkan Bola'dan bilgi aldı.

Başkan Atam, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) önemine değinerek, STK'lar ile daha sık diyalog halinde olunmasını dile getirdi.

Bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yapan Başkan Atam, sivil toplum kuruluşlarına  yönelik iadeyi ziyaretlerini kesintisiz sürdüreceğini bildirdi.



BARO BAŞKANI ATAM'A PLAKET VERİLDİ 

Polis Derneği Şube Başkanı Aydın Bola, Baro Başkanı Atam'ın  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hem teşekkür etti hemde günün anısına Başkan Atam'a plaket takdim etti.




POLİS DERNEĞİ BAŞKANI BOLA' YA ÇİNİ TABAK TAKDİM EDİLDİ

Baro Başkanı Ahmet Atam' da  ziyaret anısına Polis Derneği Şube Başkanı Aydın Bola'ya ziyarette göstermiş oldukları konukseverlik ve güler yüzden dolayı çini tabak takdim etti.




Ziyarette Polis Derneği Şube Başkanı Aydın Bola, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Nazlıpınar,Zeki Ünal,Kerim Başaran, dernek üyesi İsmail Ayhan ve Dernek Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman hazır bulundu.  




Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda, Polis emeklileri Baro Başkanı Ahmet Atam ile birlikte günün anısına  hatıra fotoğrafı çektirdiler.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN