POLİS EMEKLİLERİ HAK ARAMA VE HABER PORTALI, yönetim kurulu Başkanı İmdat Çiftçi, portal sayfasından Yeni yıl kutlama mesajı paylaştı.



Başkan Çiftçi'nin portalda yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı : 

"Değerli meslektaşlarım, Kıymetli dostlarım;

Ülkemizin, bayrağımızın, milletimizin birliği, devletimizin dirliği yolunda; Milli birlik ve beraberliğimize karşı tehdit oluşturan her türlü şer odaklarına karşı yasaların bize verdiği yetki çerçevesinde mücadele ettik. Şehitler verdik. Gaziler verdik.

Meslektaşlarımız bu mücadelecinin karşılığında hem maddi, hem de manevi yönü ile gönülleri kırılarak, tükenmişlik sendromu yaşayan sahipsiz bir teşkilatın mensupları olarak, yalnızlığa terkedildik.

Artık birer emekli emniyet mensupları olarak siyasi düşüncelerimizi bir tarafa bırakarak hak arayışımızda tek yürek, tek ses olmalıyız. O zaman bizi duymak istemeyen siyasiler sesimize asla duyarsız kalamayacaklardır.

Yapacağımız tüm çalışmaların asıl amacı; bugüne kadar verilmeyen başta insani değerler ve özlük haklarımız olmak üzere, tüm sosyal haklarımızı elde etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehit ailelerimize, gazilerimize, görev arkadaşlarımıza ve daima hizmetinde olduğumuz milletimize sağlıklı, sıhhatli huzurlu bir yeni yıl diliyorum.

Saygılarımızla..

POLİS EMEKLİLERİ HAK ARAMA VE HABER PORTALI YÖNETİM KURULU "




ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN