Merkezi İstanbul'da bulunan Fahri Trafik Müfettişleri (FTM) Derneği Başkanı Av.Sami Güleçyüz, Elazığ'da meydana gelen deprem dolayısıyla "geçmiş olsun.." mesajı yayımladı.

Başkan Güleçyüz'ün  Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz.." dedi.

Başkan Güleçyüz'ün dernek yönetim kurulu adına yaptığı yazılı  açıklama da, "Elazığ'da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen ülkemizi büyük bir hüzne boğan deprem neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz.

Deprem haberinin ardından bölgeye yardım ekiplerini yola çıkaran ve şu an deprem bölgesinde olan tüm belediyelere, zaten ilk andan itibaren orada canla başla çalışan devlet kurumlarına,yardımcı olan tüm STK ve gönüllü kuruluşlara insanlık adına minnettarız..

Deprem bölgesinde herkes kendini kurtarmaya çalışırken, özel araçları ile trafiğe çıkanlar nedeniyle, kentiçi trafik  tıkanıyor, kurtarma çalışmaları aksıyor..Zorunlu olmadıkça özel araçların trafiğe çıkmamalarını tavsiye ediyoruz..Ayrıca, doğal afetler için her kent için " Acil eylem planı" yapılması gerektiğini  hatırlatıyoruz.. 

Devlet'imiz depremzedelerin yaralarını sarmak için bütün kurumlarıyla seferber olmuş durumda.. Gün; dayanışma içinde bir olma, beraber olma günü'dür.. Ülkemize büyük geçmiş olsun.."  ifadelerini kullandı.. 

ULUSALSES.COM- ** ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN