Kocaeli Sokak Dergisi Genel yayın yönetmeni olan polis emeklisi Ahmet Yavuz ve beraberinde Spor danışmanı Taner Koştur ile sosyal hayatının nabzını okurlarla buluşturacak olan Hamza Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Kocaeli Sokak Dergisi'nin bugüne kadar yayımlanmış 7 sayısını tek tek inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, yerel medyaya her zaman önem verdiğinin altını çizerek Kocaeli yaşamına farklı bir pencereden bakan Sokak dergisine başarı dileklerini iletti.

Kocaeli kent merkezinde  geçtiğimiz Nisan ayında yayın hayatına başlayan" Kocaeli Sokak Dergisi " günden güne büyümeye devam ediyor.

İzmit merkezinin yanı sırada diğer ilçelerde de okurlarıyla buluşmaya başlayan Sokak Dergisi ekibi şehrin güzelliklerini okurlarıyla buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda fazla gün yüzüne çıkmamış doğal güzellikleri okurlarıyla buluşturmaya özen gösteren Sokak Dergisi, bir yandan da kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürlerininin yanısıra STK'lara yönelik ziyaretlerini de  sürdürüyor.


www.ulusalses.com