İstanbul Maltepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde  bugün (8 Nisan ) polis haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, polis emeklilerinin 173.Yıl kahvaltılı istişare toplantısında, Polis Koleji Mezunlar Derneği Genel Başkanı Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Özgen, polis  emeklisi Gazeteci-Yazar Halis Kahraman'a plaket takdim etti..






Polis emeklisi gazeteci Halis Kahraman, "10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatının 173'üncü yılı nedeniyle Maltepe Belediye Başkanı Sayın Ali Kılıç'ın Verdiği Teşekkür Belgesi plaketini bir anı olarak saklayacağım..Sayın Başkanımıza Polis Teşkilatı mensuplarına verdiği değer için Teşekkür ediyorum.." dedi 

Sosyal medyada yer alan "Polis Emeklileri Hak Arama ve Haber Portalı " isimli platform'un faaliyetleri ile polislerin özlük ve sosyal haklarını içeren taleplerini haber yaparak kamuoyuna ve meslektaşlarına duyuran " Ulusalses.com"  Haber Müdürü Gazeteci-Yazar Halis Kahraman'a plaketini de Polis Koleji Mezunlar Derneği Genel Başkanı Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Özgen takdim etti.





Foto'da istişare toplantısına katılan polis emeklileri görülüyor..Aydın'dan gelen polis emeklisi de efe kıyafetiyle katılımcıların ilgi odağı oldu..Efe kıyafetli meslektaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 "Polis Emeklileri Hak Arama ve Haber Portalı " yöneticileri tarafından organize edilen İstanbul Maltepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen polis emeklilerinin 173.Yıl kahvaltılı istişare toplantısında, çalışan ve emekli polislerin sorunları masaya yatırıldı..

Buluşmada Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen emekli polisler bir araya geldi.

Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında polislerin özlük ve sosyal haklarına ilişkin taleplerinin dile getirildiği toplantının evsahipliğini Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç üstlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İYİ parti adına STK'lardan sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan'ın da katıldığı buluşmada emekli Emniyet Teşkilatı mensuplarının sorunları ve emekli polislerin emeklilik şartları konuşuldu.

Konuşmaların ardından Emekli polislere CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Platform birim başkanları tarafından plaket takdim edildi.


ULUSALSES.COM