TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 3600 ek göstergeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Verilen söz mutlaka yerine gelecektir, hükümet adına konuşamam ama hükümet bu konuda söz vermiştir ve yerine getirilecektir.." dedi 

TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 3600 ek göstergeyle ilgili gelen soruyu yanıtladı.




TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle TBMM Tören Salonunda parlamento muhabirleriyle bir araya geldi.

"3600 EK GÖSTERGE MESELESİ HÜKÜMETİN BİR SÖZÜDÜR"

Binali Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerine kadar polislere 3600 ek gösterge verilip verilmeyeceğine yönelik soruya "3600 ek gösterge meselesi hükümetin bir sözüdür." dedi.

Hükümet adına söz söyleyebilecek bir konumda olmadığını hatırlatan TBMM Başkanı, "Birkaç gün önce İzmir'de engelli vatandaşın biri bu konuyu Cumhurbaşkanımıza doğrudan sordu. O da " haklısın.." dedi. Hükümetin bu konuyla ilgili bir planlaması mutlaka olacaktır. Çünkü söz verilmiştir. Verilen sözün mutlaka yerine getirilmesi gerekir." şeklinde konuştu.


ULUSALSES.COM