AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Trafik sorununu yüzde yüz ben çözerim dersem kimse bana inanmasın..! " dedi

TBMM Başkanı ve AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, katıldığı canlı yayın TV programında megakent İstanbul'un çözüm bekleyen sorunları ve projelerine dair açıklamalarda bulundu. 

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Habertürk TV’de sunucu Veyis Ateş’in sorularını yanıtladı.




TRAFİĞİ YÜZDE YÜZ ÇÖZERİM DERSEM BANA KİMSE İNANMASIN..

İstanbul’daki trafik sorununu ben çözerim. 15 yılın geçmişime bakın. Yol yapmışız, hızlı internet getirmişiz, hava yolunu halkın yolu yapmışız, kazaları azaltmışız, yolları bölmüşüz insanları birleştirmişsiniz. İstanbul’a baktığınızda İstanbul Anadolu şehirleri ve dünya ile bağlantısında sorun yok.Sorun İstanbul’un içinde.

Dünyanın en büyük havalimanından dünyanın 216 noktasına uçuş var. Atatürk’ten bir müddet sonra buraya geleceğiz. İstanbul’dan 56 havalimanına uçuş var. 3. Köprü, Avrasya Tüneli.

İstanbul içinin trafiğinin çözülmesi mesele. Bunu ben çözerim. Trafik sorununu yüzde yüz ben çözerim dersem bana inanmasınlar. Dünyanın 20 milyon nüfusu olan şehirde trafik sorunu yok demek, insanları yanıltmak demektir.”


ULUSALSES.COM