Tele1 TV'de Yapımcı-Sunucu olan Fatih Güllapoğlu, kendisine ait olan sosyal medya hesabından  "Bu mektubu tüm TÜRKİYE okumalı..! " başlığıyla bir paylaşım da bulundu.



Fatih Güllapoğlu'nun bugün kaleme alarak, yaptığı  paylaşım da şu ifadeler yer aldı : 

" BU MEKTUBU DA TÜM TÜRKİYE OKUMALI..!

BU MEKTUBUN ADRESİ: ŞEHİT AİLELERİ, AKP’DEKİ MİLLİYETÇİLER, MHP SEMPATİZANI MİLLİYETÇİLER, DEVLET BAHÇELİ, ÇUBUK’TA KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU LİNÇ ETMEYE KALKANLAR, GAZETECİLERİ DÖVENLER VE TÜM TÜRKİYE..!

EY HALKIM, AKP VE MHP İTTİFAKI, BİNALİ YILDIRIM’A ÜÇ BEŞ OY DAHA KAZANDIRMAK İÇİN HAPİSTE TERÖRDEN ÖMÜR BOYU MAHKUMİYET ÇEKEN VE SABAH-AKŞAM TERÖRİST BAŞI DEDİKLERİ ABDULLAH ÖCALAN’DAN MEDET UMDU..!

KENDİ SÖYLEMLERİ OLAN “BEKA”YI DA, HALA DAĞLARDA PKK’YA KARŞI MÜCADELE EDEN ŞEHİTLERİ DE UNUTTULAR; AMA SEN BUNU SAKIN UNUTMA..!

DÜN AKŞAM TÜRKİYE’YE EN BÜYÜK “UTANÇ GECESİ”Nİ YAŞATANLARI SAKIN UNUTMA..!

Değerli halkım, değerli dostlarım ;

Türkiye dün akşam, (20 Haziran 2019 Perşembe akşamı), çok kısa süre öncesine kadar, Millet İttifakı’nın aslında seçilmiş ama bu hakkı resmen gasp edilmiş olan Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen halkımıza, “Zillet ittfakı”, “Azgın azınlık” diyen, daha da ileriye gidip “PKK ile işbirliği” ile suçlayan, “Terörist” diyen AKP-MHP beraberliğinin ittifakı olan “Cumhur İttifakı”nın, terör suçundan ömür boyu hapise mahkum PKK Lideri Abdullah Öcalan’dan açık ve net bir şekilde medet umduğunu gördü.

Abdullah Öcalan’a her gün, “Terörist Başı” diyen, AKP-MHP beraberliğinin ittifakı olan “Cumhur İttfakı” yani, İstanbul Belediye Başkanlığı seçiminde AKP adayı Binali Yıldırım’ı destekleyen İttifakın, 8 yıldan beri dış teması kesilen hapisteki “Terörist Başı” lakaplı Abdulah Öcalan’ın “Devlet eliyle” dün açıklattırılan mektubuna sığındığını herkes gözleriyle gördü, kulaklarıyla duydu.

Tekrar ediyorum, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan, Türkiye'nin yasal bir partisi olan HDP, Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekliyor diye 31 Mart seçiminde Ekrem İmamoğlu’na oy veren çoğunluğa, “Terörist” deme gafletini gösterenler, dün kendi elleriyle İmralı’ya adam gönderip terör suçundan ömür boyu hapse mahkum Abdullah Öcalan’ın mektubuna sarıldılar..!

ERDOĞAN ÖCALAN’IN MEKTUBUNU YORUMLADI..!

Hatta, bu ittifakın lideri AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Öcalan’ın mektubunu, dün akşam ortak canlı yayınına çıktığı televizyonlardan yorumlarken “Terörist Başı” kelimesini özenle fazla kullanmadan aynen şunları söyledi:

“Öcalan, onların kendisine ihanet ettiği iddiasında. Bu yaptığı açıklamada da, ‘Eğer siz beni destekliyorsanız, sizin ne oraya ne buraya değil, siz kendi gücünüzü ortaya koyun. Kendi tarafsızlığınızı ortaya koymalısınız’ gibi bir hava içinde.” (İhanet edenler derken, HDP’yi kast ediyor)

Yani AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, sabah-akşam “Terörist Başı” dediği Abdullah Öcalan’ın mektubunu arkasına alarak, Kürt seçmenlerin Ekrem İmamoğlu’na oy vermemelerini sağlamak için dolaylı yoldan propaganda yapmış oldu!

NE İDÜĞÜ BELİRSİZ AKADEMİSYEN!

Abdullah Öcalan’ın yazdığı ileri sürülen mektup, Öcalan’ın yanına AKP iktidarının kullandığı devlet aygıtlarıyla gönderilen Doç. Dr. Ali Kemal Özcan tarafından açıklandı. Öcalan tarafından yazıldığı iddia edilen mektubun detaylarını tarafsız haber sitelerinden okuyabilirsiniz.

Sözde Öcalan’ın yazdığı ileri sürülen mektubun bir paragrafı öne çıkarılarak, Öcalan’ın, Kürt seçmenlerin, bu seçimde rekabet eden Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasındaki çekişmeye girmemeleri mealindeki sözleri özellikle öne çıkartıldı.

(Gerçi Kürt kökenli seçmenleri demokrasi için Ekrem İmamoğlu’na oy vermeye çağıran HDP yetkilileri bugün, mektubun aslının kendilerinde olduğunu söyleyerek, kendi söylemleri ile Öcalan’ın söylemleri arasında bir çelişki olmadığını söylediler. Yani bir anlamda Öcalan’ın Kürt seçmenleri oy vermemeye çağırdığı iddiasını yalanlamış oldular.)

Ve yukarıdaki satırlarda okuduğunuz gibi AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da Öcalan’ın bu sözlerine sarıldı. Bunu hepiniz, dün akşam canlı yayında gözlerinizle gördünüz, kulaklarınızla duydunuz.

Bu da bitmedi. Bu hiç kimsenin tanımadığı ve ne idüğü belli olmayan akademisyen, Habertürk’teki canlı yayına bağlandığında, Abdullah Öcalan için, “Yerli ve Milli” dedi, iyi mi!

Yıllarca Türkiye’yi bölmek isteyen bazı Batılı ülkelerin para ve silah desteğiyle en acımasız terör eylemlerini gerçekleştiren PKK’nın lideri Abdullah Öcalan, “Yerli ve Milli” imiş! Ve bizim Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, bu şahsın devlet eliyle İmralı’ya gönderilmesine göz yumuyor, belki de gönderilmesi için talimat veriyor ve aynı Erdoğan, bu şahsın okuduğu mektubu televizyon ekranlarından yorumluyor! Şimdi bu durum için benim daha fazla yorum yapmama gerek var mı?

ŞİMDİ SORUYORUM:

1- ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ: Evlatlarınız PKK kurşunları ve bombaları ile dağlarda şehit olurken, sakat kalırken, yaralanırken, kelle koltukta mücadele ederken; biricik evlatlarınızın yaşamı bir kahpe merminin ucuna bakarken, bu devletin Cumhurbaşkanı olan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, sizin evlatlarınıza kurşun sıkan örgütün liderinin mektubunu üç-beş oy için ağzına almasını içinize sindirebiliyor musunuz? Bunu kabul edebiliyor musunuz?

İstanbul’daki Kürt kökenli seçmenlerin oy vermemelerini sağlamak, bir diğer anlamıyla bu sayede Binali Yıldırım’a avantaj sağlamak amacıyla bu yapılanları içinize sindirebilecek misiniz? Sindirdiğiniz takdirde mezardaki evlatlarınızın kemikleri sızlamayacak mı?

2- AKP’Lİ MİLLİYETÇİLER VE MHP’LİLER: Liderlerinizin, yalnızca bir şehir seçimi olan İstanbul seçimleri için 31 Mart’tan bu yana, “Beka sorunu” diye kullandıkları cümlenin artık koskoca bir yalan olduğunu gördünüz mü? Hem milliyetçiyim diyecek, hem de PKK liderinin mektubu ile oy devşirilmesi çabalarına göz yumacak mısınız? Bu seçimlerde buna bir cevap vermeyi düşünüyor musunuz?

3- DEVLET BAHÇELİ’YE: 31 Mart seçimleri öncesi ve sonrasında sabahtan akşama, “Beka sorunu” diye çığlıklar attığını unutacak mısın? “Terörist Başı” dediğin Abdullah Öcalan’ın mektubuna sen de sarılacak mısın? Bu mektuba sarılan ortağından sırf kendi ideolojin için ayrılma yürekliliğini gösterebilecek misin, yoksa gösteremeyecek misin?

4- ÇUBUK’TA KILIÇDAROĞLU’NU LİNÇ ETMEYE KALKAN ŞEREFSİZLERE: Milliyetçiliği bahane ederek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kahpece linç etmeye kalkan siz şerefsizler, siz de Öcalan’ın mektubuna sarılacak mısınız? Yoksa Öcalan’ın mektubuna sarılanların eteğini öpmeye devam edecek misiniz?

5- MİLLİYETÇİ GAZETECiLERE SALDIRANLARA: Siz demokrasiye inanmış milliyetçi kalemlere 8-10 kişi birden saldırma eylemlerine devam edecek misiniz? Yoksa bu yaptıklarınızdan utanıp özür dileyerek, Öcalan’ın mektubuna sarılanlara karşı demokratik tepki gösterme şerefliliğinde bulunacak mısınız?

6- İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’YA: Süleyman bey, Abdullah Öcalan için “Yerli ve Milli” diyen bu şahısın İmralı’ya gönderilmesinden İçişleri Bakanı olarak haberin olmaması imkansız. Hatta bunun organizasyonu içerisinde olman çok büyük bir ihtimal.

Şimdi sana soruyorum: Sen bu ülkenin çok sayıdaki insanını sırf muhalif oldukları için içeri atmakla tehdit ederken, bu ülkenin ana muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu şehit cenazelerine katılmasını engellemekle, Ankara Belediyesi’ne girmesini engellemekle tehdit etmiş olan sen, kendi ellerinizle İmralı’ya gönderdiğiniz ve Abdulah Öcalan’a, “Yerli ve Milli” diyen bu şahıs için ne yapacaksın?

Yoksa sen de Öcalan mektubuna mı sarılacaksın?

Gerçi bunları sormam da yanlış, çünkü bu şahsın İmralı’ya gönderilmesinde senin yönettiğin bakanlığın haberi olmaması imkansız.. Şimdi ne diyeceksin?

7- TÜM TÜRKİYE’YE: Ey benim tüm halkım, bu ülkede oy uğruna her türlü değeri bir kenara bakabilen AKP zihniyetinin ne olduğunu bir kez daha gördün mü? Dini politikaya alet ederek yıllarca seni kandıran AKP zihniyetinin gerçek yüzünü bir kez daha gördün mü?

Eğer gördüysen ve İstanbul’da yaşıyorsan, 23 Haziran Pazar günü sandığa git ve gerekli cevabı ver..!


Fatih Güllapoğlu
21 Haziran 2019 Cuma"