İstanbul Bayrampaşa'da Forum İstanbul AVM'de faaliyet gösteren CarrefourSA hiper marketleri ürün reyon fiyatı ile kasa satış fiyatını farklı uygulayarak alış veriş eden müşterilerini mağdur ediyor..!

Bilinçli tüketici Halis Kahraman, 
CarrefourSA mağazalarından alış veriş yapan müşterilere  uyarıda bulunarak, mağdur olmamaları için mutlaka kasa fişlerini kontrol etmelerini istedi.

Müşteri Halis Kahraman, hipermarketten  11 günde 3 kez ayrı ayrı alışveriş yaptı,her alışverişinde satın aldığı ürünlerin reyon fiyatı ile kasa satış fiyatının farklı olduğunu gördü.

Bilinçli tüketici olarak satın aldığı ürünlerin reyon ile kasa fiyatı arasında oluşan ücret farkını talep etti, fark kendisine iade edildi.

11 günde 3 kez yaşadığı olumsuzluğu şikayet olarak CarrefourSA Müşteri İlişkileri birimine iletmesine rağmen, şikayetlerinin akıbeti hakkında kendisine yazılı bilgi verilmemesine ise tepki gösterdi..

CarrefourSA Müşteri İlişkileri birimine ilettiğim ŞİKAYET başvurusunda şu ifadeler yer aldı : 


 İstanbul Bayrampaşa'da Forum İstanbul AVM'de  faaliyet gösteren CarrefourSA hiper rmarketinizden 10, 11 ve 21 Mart 2018 günlerinde ayrı ayrı 3 kez alışveriş yaptım.


Kasada ürünleri satın aldıktan sonra, kasa fişlerini her seferinde kasa önünde  incelediğimde ;

 

10 Mart 2018 günü Reyon'da birim kğ fiatı 2,99 TL olan Çilek ürünün Kasa'da 9, 90 TL,

 

11  Mart 2018 günü Reyon'da birim kğ fiatı 52,90 TL olan Suçuk ürünün Kasa'da 64,90 TL,

 

21 Mart 2018 günü Reyonda birim fiyatı 1,08 TL 250 cc’lik şişe meşrubatın kasa’da 1,25 TL olduğu gördüm..

 

Kasa görevlisi bu fiyat farkının iadesi için beni Müşteri Hizmetleri Danışma Birimi'ne yönlendirdi.

 

Danışma bankosu önünde 15 dakika sıra bekledikten sonra, danışma görevlisi tarafından satın aldığım ürünün reyon ile kasa fiyatı arasında oluşan ücret farkı bana iade edildi.

 

Maddi yönden mağduriyetim giderildi ama hiç bir kusurum olmadığı halde, mağazanız görevlilerinizin  görev ihmali ile ilgisizliği nedeniyle, 15 dakika mağazanız da iade işlemlerinin tamamlanması için beklemek zorunda kaldım.

 

Benim bu zaman kaybımı mağazanız görevlileri nasıl telafi edecekler ?

 

Ben, bilinçli bir tüketici olarak, her alışveriş sonunda kasa fişini kontrol ettiğim için ürün reyon fiyatı ile kasa fiyatı arasındaki farkı gördüm..

 

Kasa fişini kontrol etmeyen müşterilerin mağduriyeti nasıl önlenecek ?  


Müşteri memnuniyetinden uzak  mağazanızda yaşanan  bu  müşteri mağduriyetlerinin hiç yaşanmaması için ihmali görülen mağaza görevlilerinin  uyarılmasını  11.3.2018 tarihli başvurumda talep etmiştim. 

10-11 Mart 2018 tarihli 2 ayrı şikayetimin değerlendirilerek, müşteri mağduriyeti yaşanmaması, mağazanızda satışa sunulan ve indirimli olarak satılan her ürünün reyon fiyatı ile kasa fiyatlarının tek tek kontrol edildikten sonra kasada satışa sunulmasını istediğim halde, geçen süreçte müşteri mağduriyeti yaşanmaması için hiçbir tedbir alınmadığını gördüm.

 

11 günde 3 kez yaşanan bu olumsuz durumdan şikayetçiyim..

 

Mağazanız hakkında yapmış olduğum  şikayetlerime ilişkin ne işlem yapıldığına dair  bugüne kadar tarafıma yazılı bir cevap verilmemiştir.

 

Şikayetlerimin akıbeti hakkında tarafıma aşağıda yazılı olan e-posta adresime ivedi bilgi verilmesini talep ediyorum. 21.3.2018 "


ULUSALSES.COM