Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Dr Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ, basın açıklaması ile İstanbul’da yaşann hain terör saldırısında şehit olanların yakınlarına başsağlığı diledi.

Başkan Şahbaz'ın basın açıklmasında şu ifadeler yer aldı :

"10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde onlarca evladımızı terör saldırısına kurban verdik. Yüzlerce insanımız da yaralandı. Acımız büyük. Yasımızı tutuyoruz. Ülkemiz acılar içinde.

Bugün artık sözün bittiği yerdeyiz. Gencecik polislerimizi, doktor olup insanlarımızın acılarını dindirmek isteyen, yüreği insan sevgisiyle çarpan yavrularımızı kaybettik.

Bugün Güneydoğu’da ve ülkemizin her yerinde saldıran, asker ve polisimizi, insanlarımızı şehit eden, bizleri ayrıştırıp birbirimize kırdırmak isteyen hain terör örgütleri amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizle, milletimizle yasımızı birlikte tutuyoruz. Birbirimize kenetlenerek, evlatlarımızı, şehitlerimizi kalbimizde yaşatacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak dün olduğu gibi bugün de kaynağı ne olursa olsun, insanlık suçu olarak gördüğümüz terörü lanetliyor ve kınıyoruz. Terörün önlenmesi için ne gerekiyorsa tüm desteği vermeye hazırız. İsteğimiz bu katliamların üzeri örtülmeden soruşturulması, sorumluların cezalandırılmasıdır.

İstanbul’daki hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bir daha bu acıların yaşanmaması dileğiyle yüce halkımızın başı sağ olsun. "

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN