CHP Kütahya Tavşanlı İlçe Başkanı Fisun Aktakka Yıldız, basın açıklanmasında, " Bizler ; yani ATATÜRK'çüler, aydınlar,vatanseverler,geleceği görenler,her #HAYIR'da bir HAYR görenler,bizler #HAYIR DİYECEĞİZ.." dedi.

Başkan Yıldız, " Nedenlerine geçmeden önce;Bizleri terörist ve hain ilân edenlerin utanması gereken gerçek ihanet ve suçlarını,kısaca vurgulamak istiyorum." diyerek, şunları söyledi :

" En yakın olay, ATATÜRK HAVALİMANI'nda TÜRK ve IRAK bayraklarının yanına,Barzani paçavrasının asılarak,özgür ve bağımsız bir devlet statüsü verilmiş olmasıdır.Yaratılan bu oldu bitti,bizzat ulusumuza ve bayrağımıza yapılmış ağır bir hakaretin yanı sıra,Irak Devletinin de toprak bütünlüğüne yapılmış bir saldırıdır.

2006 dan bu yana 18 ada,138 adacık ve kayalık ve buralardaki karasularını kapsayan 388 KM.Karelik bir egemenlik alanımızın YUNANİSTAN'a terkedilmesi,sadece utanılacak bir aymazlık değil,düpedüz ihanettir.Ve bu işgaller zamanın savunma bakanı İsmet YILMAZ tarafından "Fiili durum oluşturdular" sözüyle kabul edilmiştir.

KARDAK'ta yaşanan sözde gerginlik,bu ada,adacık ve kayalıkların,hukuki bir yolla devredilmemiş olduğunu göstermektedir.O halde;oralarda YUNAN Bayrağının dalgalanması,hangi vatanseverin içine sinebilir ?

Çok vakit almamak için HABUR,ROJOVA,SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ konularından bahsetmeyeceğim..!Bütün bunlar,akapelilerin ve Bahçeli'nin kulaklarını,alârm çanları gibi çınlatmalıdır..! "


Başkan Yıldız, neden #HAYIR  diyeceklerini de şöyle sıraladı : :

"BİZLER;1924 anayasası yapılırken,Meclisin tek adam tarafından feshedilmesine karşı çıkan,mangal yürekli Mahmut Esat BOZKURT'lar ve Şükrü SARAÇOĞLU'lar olmak zorundayız..!

93 yıl sonra ULUSUMUZU aynı noktaya getirenler utansın..! Ama;gelecekte, Bizim alnımız açık,başımız dik olacak..!

Çocuklarımızdan,torunlarımızdan utanmamak için #HAYIR diyeceğiz..!

Bizler;1920 de kurulan,bağımsız ve ulusumuzun tamamını temsil eden meclisimizin devamından yanayız.% 100 ün egemenliğini,% 50 nin hegemonyasına terketmemek için #HAYIR diyeceğiz..!

Bizler;yargı önünde eşit olmak için #HAYIR diyeceğiz..!

ktidar partisinin il ve ilçe başkanlarından emir alan hakim ve savcılar istemediğimiz için #HAYIR diyeceğiz..!

Bizler;"Bizim geleneğimizde BAŞKANLIK sistemi var" deyip,halkı kandırmak için CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ diye uyduruk bir söz icadederek,ULUSUMUZU 36 etnik parçaya bölme hesapları yapan zihniyete izin vermemek için #HAYIR diyeceğiz..!

Bir KARARNAMEYLE,yerel yönetimler kurmak,kaldırmak ve statü değişikliği yapmak yetkisini vermemek için #HAYIR diyeceğiz..!

Bizler;bugün ve ileride,"TÜRK MİLLETİM" diyemeyenlerin,Ülkemiz'i modern HAÇLILARA teslim etmemeleri için #HAYIR diyeceğiz..!

Bizler;1924 de son verdiğimiz HALİFELİK ve HANEDANLIĞIN,yeniden hortlatılmasına izin vermemek için #HAYIR diyeceğiz..!

Bizler;Milletin meclisinde,Milletin tamamını temsil eden ve Ulusumuzun,Vatanımız'ın kaderinde söz sahibi olan;bir kişinin parmaklarında oynatabildiği kukla lar haline gelmemiş,onurlu ve dikbaşlı milletvekilleri istediğimiz için; milletvekillerinin ATM. memurları haline gelmelerini istemediğimiz için #HAYIR diyeceğiz..!

Bizler;ÜNİVERSİTELERİMİZDE ilim,fen ve teknoloji üretilmesi için;ilim ve bilgi üretemeyen,dindar ve kindar fanatikler yetiştirmeye endekslenmiş,yandaş üniversiteleri yeniden oluşturmak için #HAYIR diyeceğiz..!


www.ulusalses.com-(ÖZEL HABER)