Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Deniz Harp Okulu 3'üncü sınıfına '2018 Yılı Ara Sınıf Askeri Öğrenci Temini' Seçim Aşaması Faaliyetleri hakkında duyuru yayımladı..



Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tarafından yayımlanan duyuru'da şu ifadeler yer aldı : 

" 1. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ)'ne bağlı Deniz Harp Okulu 3'üncü sınıfına '2018 Yılı Ara Sınıf Askeri Öğrenci Temini' Seçim Aşaması Faaliyetleri 17 - 19 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
2. Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.
3. Seçim Aşamaları iki gün sürecektir.
a. Birinci Gün ; Evrak Kontrol, Fiziki Değerlendirme, Kişilik Değerlendirme Testi ve Fiziki Yeterlilik Testi (FYT).
b. İkinci Gün ; Mülakat ve Hastane Sevk işlemleri.
4. Fiziki Yeterlilik Testi için tüm adayların gelirken spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) getirmeleri gerekmektedir.
5. Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile iki adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formunu doldurarak yanlarında getireceklerdir.
6. Spor yapmasında sakınca bulunmadığına dair tek hekim raporu getirmeyen adaylar 'Fiziki Yeterlilik Testi (FYT)'ne alınmayacaklardır.
7. Adayların sınavlara gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asıllarını teslim etmemeleri önem arz etmektedir.
8. Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmemektedir.
9. Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir.
10. Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.
11. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.
12. Seçim aşaması faaliyetleri süresince adaylara öğle yemeği verilecektir.

Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresinde yer alan insan kaynakları bölümüne bakınız.

İlave sorularla ilgili irtibat numarası : 0 (312) 562 05 43
Fax (Belgegeçer) : 0 (312) 319 43 67  "


ULUSALSES.COM-**HABER :HALİS KAHRAMAN