AVCILAR'da oturan bir garson oturduğu evin kirasını ödemek üzere bir bankanın ATM'sinden para çektikten sonra kendisini takip eden 2 kişinin saldırısına uğradı. Ramazan Sun darp edilmesine rağmen parayı vermedi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 
Olay, Merkez Mahallesi'nde önceki gün saat 21.15 sıralarında meydana geldi. 

Bakırköy'deki bir kafede garson Ramazan Sun, iş çıkışı ATM'den evinin kirası olan 900 TL'yi çekti. Sun'u takip eden bir kişi arkasından yaklaşırken, bir kişi de karşı kaldırımdan koşarak yanına geldi. Şüpheliler Sun'u döverek, parasını almaya çalıştı. Sun, montunun iç cebinde sakladığı parayı vermemekte direndi. Sun bağırarak yardım isterken, 2 kişi yüzüne defalarca yumruk ve tekme attı. Ramazan Sun'dan parayı alamayacaklarını anlayan, Sun'un bağırmasıyla panikleyen saldırganlar yaya olarak kaçtı. 
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, yaralı Ramazan Sun için sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırdı. Güvenlik kameralarını inceleyen polisler kimliklerini belirledikleri saldırganları aramaya başladı. 

Görüntü Dökümü:
-------------
-(GÜVENLİK KAMERASI)
-İki kişi Ramazan Sun'a saldırırken 
-Ramazan Sun 
-(AKTÜEL GÖRÜNTÜLER)
-Yerdeki kan izleri
-Ramazan Sun, yüzündeki kanı mendil ile silerken
-Polis ekipleri
-İki görgü tanığı olayı anlatırken
-Ramazan Sun'a 112 görevlileri müdahale ederken

12.01.2020 - 09.53 - Haber Kodu : 200112035
===========================

(ÖZEL) 
3- MALTEPE'DE YASAK OLAN YERDEN 'U' DÖNÜŞÜ YAPAN ARAÇ KAZAYA NEDEN OLDU; O ANLAR KAMERADA 

Haber: Gamze ŞİMŞEK / İSTANBUL,() 
Maltepe'de geçtiğimiz hafta yaşanan dört aracın karıştığı ilginç kaza güvenlik kamerasına yansıdı. 
Kaza geçtiğimiz hafta Maltepe Emek Caddesi'nde meydana geldi. Caddede seyir halindeki bir araç aniden 'U' dönüşü yaptı. Karşı yönden gelen bir araç da duramayarak hatalı dönüş yapan bu araca ve ardından da park halinde iki araca çarptı. Arkadan hızla gelen başka bir araç ise kaza yapan otomobili teğet geçerek kaza yapmaktan son anda kurtuldu. 

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 
Dört aracın karıştığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, cadde üzerinde hızla ilerleyen bir otomobilin, 'U' dönüşü yapan bir araca arkadan çarptığı ve yol kenarında park halinde bulunan iki otomobile çarparak durabildiği, arkadan gelen başka bir aracın ise kaza yapan otomobili teğet geçtiği görülüyor. 

Görüntü dökümü 
----------------------
(GÜVENLİK KAMERASI)
-U dönüşü yapan otomobil
-Caddede hızla ilerleyen araç ve çarpma anı
-Park halindeki araçlara çarpması

12.01.2020 - 11.56 - Haber Kodu : 200112061
=====================

4- AVCILAR'IN TEK KADIN TAKSİ ŞOFÖRÜ: KORKARAK, HİÇBİR ŞEY YAPILAMAZ

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL,