Polis emeklisi Nadire Doğanay TEKPINAR'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dünya'ya bir daha gelsem, her şeye rağmen yine POLİS olurdum..! " dedi





Antalya'da yaşayan donanımlı polis emeklisi Nadire Doğanay TEKPINAR'ın paylaşımında, şu ifadeler yer aldı :

"DÜNYAYA BİR DAHA GELSEM..
HER ŞEYE RAĞMEN
YİNE POLİS OLURDUM.



KİMDİR Nadire Doğanay TEKPINAR ?

İzninizle kendimden bahsetmek istiyorum.

Adana doğumlu, Ankara ve Yavru vatanım Kıbrıs nüfusuna kayıtlıyım.

Biri eczacı, diğeri öğretmen iki kızım var.emekli, emekli olduktan sonra yaşamına spor yazarlığı, köşe yazarlığı, yapan Yavuz BAŞAR ile evliyim.



1980 yılında 70418 sicil ile ilk görev yerim Malatya'da başladım.Daha sonraları Eskişehir,Balıkesir/Edremit,Afyon(11ay) ve Antalya'da 2003 yılında emekli oldum.mesleğimin içinde, 2 üniversite, 1 yüksek okul, 11 sertifika programı, yeditepe üniversitesinde staj programlarını bitirdim.

Emekli olduktan hemen sonra,Amerikan Kültür yabancı dil kursları Türkiye Genel merkezinde Eğitim danışmanı olarak işe başladım, ve burada kurum müdürü olarak devam ettim. Zaman içerisinde istanbul ve Antalya olmak üzere, iki Amerikan kültür dil merkezinin (kızlarıma ait) sahibi olduk ve halen kurum müdürü olarak çalışmaktayım.

Hiç bir dk boş zamanım bulunmamaktadır. Kurum zamanımın dışında AGİDER (Antalya iş kadınları) üyesi, RENGARENK KADINLAR ( Türk kültürünü yansıtan, el emeği göz nuru sanatı, geleceğe taşıyan) kurucu üyesiyim. Kendime ait bol bol el işi, tasarımları yapar uygularım.

Antalya polis evi , Emniyet müdürlüğü dekarasyonları ile, ANTALYA'da bir çok otel ve tatil köyü dekarasyonları tarafımdan yapılmıştır.BEYAZ MELEKLER( gönüllü kimsesizler , yaşlılar ile ilgili) üyesiyim. Youtube 'da Şiirimsi karalamalar yazıyorum. İyi bir ÇEVRECİYİM.

YARADANDAN ÖTÜRÜ,YARADILANI SEVİYORUM.

TOPRAĞA BASARKEN BİLE ÖZÜR DİLERİM..

POLİSLİĞİMİ ÇOK SEVDİM. AŞKLA MESLEĞİMİ YAPTIM. DÜNYAYA BİR DAHA GELSEM YİNE POLİS OLURUM.

VE HER ZAMAN POLİSİMİ ÇOK SEVDİM.. HALA DA YANINDAYIM,YANINIZDAYIM..

HAYATTA TEK SEVMEDİĞİM ŞEY SİYASET VE BOKS MAÇIDIR.

Ben bunları yapabildiysem inanın sizler daha fazlasını yapabilirsiniz.





Sizlerle hep buradaydım, bundan sonra da abla, kardeş, silah arkadaşınız, emekli , ama hep sizleri seven biri olarak, üzerime düşen görevlerimi yapmaya çalışacağım.

SON OLARAK LÜTFEN SAYFAMIZI TAKİP EDİN, ve LÜTFEN KYÇ ÜYE OLUN.

Teşekkürler. "


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN