Emniyet Genel Müdürü (EGM) Celal Uzunkaya, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, kutlama mesajı  paylaştı..



EGM Celal Uzunkaya'nın Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında yayımlanan mesajı'nda şu ifadeler yer aldı : 

"Bir milletin çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi ancak eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir. Türkiye Cumhuriyeti, Büyük Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyet eşiğini sizlerin gayretiyle bilimin ışığında yakalayacaktır.

İnanıyorum ki; geleceğe dair yeşerecek her umudun ışığı, milletimizin maddi ve manevi gelişmişlik düzeyi, ülkemizin geleceği; insani değerleri ve insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, vatan sevgisiyle bezenmiş yüce ideallerini asla kaybetmeyen, çağın getirdiği yeniliklere ve gelişmelere daima açık olan öğretmenlerimiz sayesinde çok daha aydınlık olacaktır.

Eli öpülesi öğretmenlerimize olan sevgi ve saygımızı tazelediğimiz, onların yüceliğini andığımız “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle vatanın dört bir yanında fedakârca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden, görevi başındayken şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.." 


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER :HALİS KAHRAMAN