Emniyet Genel Müdürü (EGM)Celal Uzunkaya, Erzurum Valisi Okay Memiş ve beraberindeki il protokolü ile birlikte Erzurum'da yılbaşı gecesi kar altında görevleri başındaki Emniyet ve Jandarma ekiplerinin yeni yılını kutladı ve baklava ikram etti.



Erzurum Valisi Okay Memiş ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Erzurum'da güvenlik kontrol noktalarını ziyaret ederek polis ve jandarmanın yeni yılını kutladı.

Kar altında görevleri başındaki Emniyet ve Jandarma ekiplerine baklava ikram etti.

Celal Uzunkaya'nın Erzurum'daki yılbaşı ziyaretleri ile ilgili olarak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı : 

" Yılbaşı gecesi Erzurum’da Sn. Vali, J. Bölge Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl J. Komutanı ve POMEM Müdürü ile birlikte kar altında görevleri başındaki Emniyet ve Jandarma ekiplerini ziyaret edip baklava ikram ettik.."
 


YILBAŞINDA VATANDAŞIN HUZURU İÇİN GÖREVDEYİZ..


EGM Uzunkaya, bu gece güvenlik hizmeti ifa eden meslek mensuplarının yanlarında olduklarını göstermek için bu tür ziyaretler yaptıklarını söyledi.

Uzunkaya, "Şu saat itibariyle emniyet, jandarma ve sahil güvenlikten 260 bin civarındaki güvenlik görevlisi aynı amaç ve gayeyle vatandaşın huzur ve sükünu için görev ifa ediyor. Bizler kar altında arkadaşlarımızın yanında iken başka yerlerde fırtına ve tipilerin altında çok daha zor şartlar altında görev yapan güvenlik görevlilerimiz görev başında bulunuyor.

Vatandaşlarımız aileleriyle birlikte sıcak ev ortamında veya eğlence yerlerinde yeni yıla geçiş hazırlığı yaparken görüldüğü gibi devletin 24 saat esasına göre hizmet veren güvenlik, sağlık, belediye, karayolları ve benzeri kuruluş ekipleri vatandaşımızın huzuru için görev yapıyorlar. Yapılması gereken ve sistem bu.

Bizler 2019'un huzurlu, sükun içerisinde, sağlıkla vatandaşımızın, bölgemizin, içerisinde bulunduğumuzun coğrafyanın ve tüm İslam aleminin daha huzurlu, gözyaşının olmayacağı, savaşların ve çatışmaların olmayacağı bir yıl olmasını temenni ediyoruz"
diye konuştu.


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN