Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, İzmir’e çalışma ziyareti gerçekleştirdi. İzmir Konak Polisevi'nde düzenlenen KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği İzmir Şubesinin 60. Yıl kuruluşu kutlamalarına katılarak emekli emniyet personeliyle buluştu.



EGM Uzunkaya, ziyaret kapsamında sırasıyla önce İzmir Valiliğini ziyaret ederek, Vali  Erol Ayyıldız ile görüşme yaptı ardından İzmir İl Emniyet Müdüründen yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, sonra da Konak Polis evi'nde polis emeklileri buluştu, onların taleplerini ve sorunlarını dinledi.



EGM Uzunkaya, İzmir İl Emniyet Müdüründen yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleriyle de bir değerlendirme toplantısı yaptı.



Toplantının ardından EGM
 Celal Uzunkaya, Konak Polisevinde düzenlenen Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 38 şubesi halen faaliyet yürüten kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği İzmir Şubesinin 60. Yıl kuruluşu kutlamalarına katıldı.Burada emekli emniyet personeliyle buluştu, emeklilere yönelik bir konuşma yaptı..



Polis Emeklileri Derneği İzmir Şube Başkanı emekli 1'inci sınıf Emniyet Müdürü Altan Yenice ile emekli polislerin özlük ve sosyal haklarını içeren taleplerini ve sorunlarını dinledi.  


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN