Emniyet Genel Müdürü (EGM) Celal Uzunkaya, bugün gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, trafik güvenliği amacıyla alınan tedbirlerin önemine dikkat çekerek, “2017 yılına göre 2018 yılında trafik kazalarında ölen kişi sayısı 744 azalmıştır. Bu süreci olumlu yönde etkileyen bir tablo olarak görünüyor. " dedi 



Emniyet Genel Müdürü (EGM) Celal Uzunkaya başkanlığında düzenlenen Koordinasyon Toplantısı Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katılımıyla bugün gerçekleştirildi.

Teftiş Kurulu Bölge Başkanları, Özel Güvenlik Denetleme Başkanları, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürleri ve İl Emniyet Müdürleri toplantıya video konferans yöntemiyle katılım sağladı. 

Toplantıda trafik güvenliği amacıyla alınan tedbirlerin önemine  Uzunkaya “2017 yılına göre 2018 yılında trafik kazalarında ölen kişi sayısı 744 azalmıştır. Bu süreci olumlu yönde etkileyen bir tablo olarak görünüyor.

Sahada yürütülen trafik güvenliği ile ilgili etkinliklerin hem personel hem de araç gereçle daha da desteklenmiş olması ve bu faaliyetlerin devam ettirilmesi ölümlü kazalarda azalma sağlamış, sağlamaya da devam edecektir.

Vatandaşımızın da vereceği destekle Türkiye kazaların azaldığı daha duyarlı bir ülke haline gelecek. Böylelikle 2019 yılında ölümlü ve yaralamalı kaza sayısı önceki yıllara göre düşecektir. Biz bu kapsamda aldığımız önlemlere hız kesmeden gayretle devam edeceğiz.”
dedi.


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN