Sınıf Üstü Emniyet Müdürü ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mesaj paylaştı..



Genel Müdür Celal Uzunkaya'nın Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden paylaştığı mesajında şu ifadeler yer aldı : 

" 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde; kutsal vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin istiklal ve istikbaline, Devletimizin birliğine ve demokratik sistemimize yönelik hain darbe girişimine milletimizin kahramanca ve yekvücut olarak karşı durduğu, yeni bir milli direniş ve diriliş destanının 3. yıl dönümünde hem aziz şehitlerimizi ve hem de bu büyük destanı hep birlikte anıyor ve yaşıyoruz.

Bu güzel ülkenin bekası ve aziz milletimizin istikbali için en kıymetli varlıklarını hiç çekinmeden feda eden 251 şehidimiz vatanseverliğin ne denli yüksek bedelli olduğunu o gece bizlere bir kez daha öğretmiş, tarihinden gelen kahramanlık ruhunu aynı inanç ve heyecanla taşıdığını da tüm dünyaya yeniden göstermiştir. Asil milletimizin 15 Temmuzda ortaya koyduğu kahramanlık destanının her aşamasında milletiyle birlikte olan Türk Polis Teşkilatı, o gece bu kurtuluş mücadelesinde 63 şehit ve 283 gazisiyle çok büyük bir rol ve görev üstlenmiştir.

Tüm sevdiklerini geride bırakarak kanlarını ve canlarını vatan için feda eden şehitlerimizin manevi huzurunda söz veriyoruz ki; Türk Polis Teşkilatı ülkenin bekası ve milletin istiklal ve istikbali için yine milletimizden ve onun şanlı tarihinden aldığı güç ve sarsılmaz imanla ülkemizin huzurunu bozmaya, güvenliğini sarsmaya yeltenen tüm şer odaklarına, taşeron terör örgütlerine ve arkalarındaki dâhili ve harici hainlere karşı onurlu mücadelesini dün ve bugün olduğu gibi yarın da aynı azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle; her köşesi şehit kanlarıyla sulanmış olan ülkemizin ve aziz milletimizin bütünlüğünü ve birliğini bozmak isteyenlere karşı seksen iki milyon vatan evladının daima uyanık ve teyakkuzda olması, bu günün çok iyi tahlil edilerek gelecek nesillere öğretilmesi gerektiğini ifade ediyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

15 Temmuzu Unutmadık, Unutmayacağız ve Unutturmayacağız.."


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN