Uşak İl Emniyet Müdürlüğü kadrosundan kendi isteğiyle emekliye ayrılan Olay Yeri İnceleme Uzmanı  polis memuru Kamil Atasoy'a , İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER tarafından Emniyet teşkilatına yapmış oldukları başarılı hizmetlerinden dolayı “TEŞEKKÜR BELGESİ” ile 'HİZMET ONUR BELGESİ' verildi.



İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER'in makam odasında düzenlenen kabulde, İl Emniyet Müdürlüğü'nün Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüklerinde görevli iken kendi isteğiyle emekliye ayrılan, Polis Memuru Kamil Atasoy'a İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü, Personel Daire Başkanlığı 'HİZMET ONUR BELGESİ' ile Uşak Emniyet Müdürlüğü'nce Emniyet teşkilatına yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı, “TEŞEKKÜR BELGESİ” takdim edildi. 





İl Emniyet Müdürlüğü'nün Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürü Ayhan Ceylan tarafından da şubeye hizmetlerinden ve katkılarından dolayı, uzman polis Atasoy'a plaket takdim edildi.

Uzman polis Kamil Atasoy'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, şu ifadeler yer aldı :  

"Değerli dostlarım, arkadaşlarım, 04.10.1993 yılında göreve başladığım Emniyet Teşkilatına, 30.05.2017 tarihinde, kendi isteğimle 18 gün önce verdiğim dilekçemin kabulü onay görmesi neticesinde, ilişiğimi keserek emekli oldum.

Uşak İl Emniyet Müdürüm, Sayın İbrahim ERGÜDER`den, Emniyet Genel Müdürlüğü, Personel Daire Başkanlığı 'HİZMET ONUR BELGESİNİ' ve UŞAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜN'den ayrı bir başka belge aldım, çok memnun oldum.

Ayrıca görev yaptığım, çalıştığım Olay Yeri İnceleme Şube Müdürüm, Ayhan CEYLAN'dan aldığım plaket beni çok mutlu etti.

Başta Sayın İl Emniyet Müdürüme, çalıştığım tüm müdür ve arkadaşlarıma, meslektaşlarıma, hepsine ayrı ayrı teşekkür eder, selam ve saygılar sunarım.

Allaha emanet olunuz. HAKKINIZI HELAL ETMENİZ TEMENNİSİYLE, HAKKIM HELAL OLSUN.."



İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER emekliye ayrılan uzman polis memuru Kamil Atasoy'a  emeklilik yaşamında ailesi ile birlikte sağlık, mutluluk ve esenlikler diledi.




Günün anısına uzman polis Atasoy Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüklerinde görevli mesai arkadaşları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Uzman polis Atasoy'un ailesiyle birlikte memleketi Kütahya'da yaşamını sürdüreceği ifade edildi.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN.