Emekli polis memuru Yüksel Gözüpek, soyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni emekli polis kimlik kartlarında büyük harflerle EMEKLİ POLİS ibaresinin yer almasına tepki gösterdi..

Emekli Polis Gözüpek'in sosyal ağ facebook'ta yer alan paylaşımında şu ifadeler yer aldı :

"Yeni çıkan kimliğimizi aldık. Ama şunu sormak istiyorum.Bu kimliği düzenleyen yetkililer acaba neyi düşünerek kimliğin üzerine emekli polis yazma gereğini duymuşlar da böyle bir karar almışlar.

Emekli olan Komiser yardımcısı,Komiser,Başkomiser,Emniyet Amiri ve Emekli Emniyet Müdürlerinin Kimliklerinin de üzerinde böyle bir yazı mevcut mu? Eğer onların kimliklerine de böyle bir yazı varsa sözüm yok ama eğer yoksa niye yok ?

Her zaman yaptıkları gibi onlar bu konudan muaf mı tutuldular. Onların dokunulmazlıkları emekli olduklarında halen devam ediyormu ? Bunu bilen biri varsa lütfen cevaplasın.

Meslektaşlarımızın bu konudaki düşüncelerini öğrenmek istiyorum.."


Paylaşım altına sosyal medyada yapılan bazı YORUMLAR :

İbrahim Acun :
Bu emekliler için hazırlanan kimlikleri tasarlayan ve bu mizampajı kabul edenleri şiddetle kınıyorum.
"Damgalı Eşek" gibi bir kimlik yapmışlar. Yakında kendileri de bu alacak ve damgalı şey olacakları için şimdiden kutluyorum zeka ve estetik yoksunu meslektaşımı..! Söylenecek çok var ama, adam olana bu bile yeter sanırım.

Yalçın Tufan :Abi şimdi düzgün ağzım yine bozulacak. Bu kimliği tasarlayanında , onaylayanında, kabul edeninde, alıp kullananında 7 sülalesini öpüyorum. Hiç kullanmıyorum, ben şerefli bir amele emeklisiyim. Veren ta anneciğinin avucuna yapıştırsın.

Necdet Sargın : YENİLERİNİ ALMAYIN ARKADAŞLAR BİZ BU MESLEĞE 40 SENE HİZMET VERDİK İKİ TANE ZİBİDİ İSTEDİ DİYE KART DEĞİŞTİRMEYİN LÜTFEN.. BİZ POLİSİZ..

Halis Kahraman : Emniyet Hizmetleri Sınıfında yer alan Emniyet Çarşı ve Mahalle bekçisinden 1'nci sınıf Emniyet Müdürleri de dahil tüm polis emeklilerinin polis kimlik kartlarında EMEKLİ POLİS ibaresi yer almaktadır.. Siyasi otoritenin yani İçişleri Bakanlığı' nca bilinçli ve kasıtlı olarak EMEKLİ POLİS ibaresi polis kimlik kartlarına yazılmıştır..Tek çözüm : Hiç bir işe yaramayan polis kimlik kartlarını yenisi ile DEĞİŞTİRMEMEKTİR..Bilgilerinize...


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Murat AYDIN