KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Gaziantep Şubesi üyeleri, Suriye’ye düzenlenen Zeytin Dalı operasyonuna tam destek verdi. Emekli polislerden operasyonu itibarsızlaştırma girişiminde bulunanlara da tepki geldi. 

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 37 şubesi faaliyette olan POLEMDER'in Gaziantep Şube Başkanı Atilla Kılıç, Mehmetçiğin Afrin operasyonuna dernek olarak tam destek verdiklerini söyledi.

Kilis sınırına giderek desteklerini göstermek istediklerini belirten Kılıç, “Mehmetçiğimiz ülkemizin güvenliği için çok haklı bir operasyon düzenliyor. Biz de emekli polisler olarak bu operasyona destek veriyoruz. Çok haklı ve yerinde bir operasyondur. Dernek olarak üyelerimizle Kilis sınırına gideceğiz ve Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu da göstereceğiz..” diye konuştu.

Operasyonu itibarsızlaştırma girişiminde bulunanlara TEPKİ gösterdiler..

‘Sınırımız dışındaki Afrin’de ne işimiz var’
diyenlere ve operasyonu eleştirenlere de tepki gösteren Kılıç, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, güvenlik güçlerimizin sınır ötesinin her yerinde, Afrin'de hain terör örgütlerine karşı yürütmüş olduğu haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyor, gerek duyulursa hepimiz bu mücadeleye katılmak için olduğumuzu beyan ediyoruz. Hiç kimse böylesine önemli ve büyük bir operasyonu itibarsızlaştırmaya kalkışmasın. Bizim derneğimizin üyeleri de hayatlarını Devletlerine adayan ve güvenliği sağlayanlardan oluşuyor. Yıllarını güvenlik için veren derneğimizin üyeleri de bu operasyonun gerekliliği konusunda hemfikir..” ifadelerini kullandı.


ULUSALSES.COM-Haber : Halis KAHRAMAN