CHP Kütahya İl Başkanı Makbul Sarı, AKP hükümetinin çalışan ve emeklileri Enflasyona karşı ezdirmeye devam ettiğini belirterek," Çalışan memur ve memur Emeklileri, İşçi ve Bağkur emeklilerine Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın maaşına yapılan zam kadar yani yüzde 26 zam yapılmalıdır..! " dedi 



İl Başkanı Sarı'nın yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı : 

" TÜİK tarafından Yıllık enflasyon oranları açıklandı, Yıllık ÜFE 20,30 ile birlikte çalışan memurlar ile emekli memurlara yüzde 10.69 oranında İşçi ve bağkur emeklilerine ise yüzde 10,19 oranında zam yapılacak, Böylelikle AKP hükümetleri çalışan ve emeklileri Enflasyona karşı ezdirmeye devam ediyor.

Çalışan memur ve memur Emeklileri, İşçi ve Bağkur emeklilerine Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın maaşına yapılan zam kadar yani yüzde 26 zam yapılmalıdır.

Kış kıyamet gününde Elektrik, Doğalgaz, Odun, Kömür, Yakacak, Petrol ürünlerine fahiş şekilde yapılan zamlar insanların gözleri boyanarak Elektrik, Doğalgaz’da % 10 indirime gidilmesi yurttaşlarımızı kandırmaya aldatmaya yönelik indirimlerdir. Önce % 30-40 zam yapacaksın sonra % 10 indirime gideceksin, Bu göz boyamadır..!

1 Ocak 2019 itibarıyla 25 kuruştan satışı yapılan poşet yasağına Vatandaştan toplanan 25 kuruşlar da genel bütçeye gelir kaydedilecek. Paralı poşet ile çevrecilik bahane, hazineye milyonlarca lira gelir şahane..!

Sorun poşeti para ile satarak çözülmez, Çözüm Çevreyi korumak istiyorsan Poşetini getir al 15 kuruşu denirse piyasada çevre kirliliği yaratacak poşet bulamazsın. Böylelikle çevre kirliliğine neden olan poşetler bertaraf edilmiş olur.

Bu uygulama Hazineye para toplama projesidir.." 


ULUSALSES.COM