" www.Ulusalses.com " haber portalında dün yayımlanan "Uşak'ta emekliye ayrılan polislere İl Emniyet Müdürü TEŞEKKÜR BELGESİ verdi ! " başıklı haber altına sosyal medya'da yorum yazan bazı emekli polisler, bir dönem birlikte çalıştıkları sicil amiri olan Emniyet Müdürlerinin  personeli emekli olurken, personeline gösterdiği ilgisizliğe ve duyarsızlığa TEPKİ gösterdi..

İşte sosyal medyada yer alan YORUMLAR :


Önder Daşlık : Antalya'daki duyarsız müdürler ve meslektaşlar görüp, örnek alsın...


Halis Kahraman : 2014 Aralık ayında  iSTANBUL Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü' nden yaş haddinden emekli oldum.Dönemin ilçe Emniyet Müdürü, çağırıp da "hayırlı olsun " bile demedi...O müdür kendini biliyor..
Necmi Çetin : O emniyet müdürünü kutluyorum, ben de 2007 yılında bir ilçede karakol amiri olarak emeklilik dilekçesi vermeye gittim,yamımda bir polis arkadaşımla birlikte dilekçe verdik, personeldeki arkadaş imzalattı geldi, dönemin emniyet Müdürü bizi de çağırmadı..

43  yaşında emekli oldum, kariyerimi yarıda bıraktım, adam bu yaşta neden emekli oluyorsun diye merak eder sorar ama nerde ? gerçi ilçe emniyet amiri ve personeli plaket verdiler sağolsunlar,ama ben o emniyet Müdürünün adını bile hatırlamıyorum şimdi..sonradan kızağa çekildiğini duydum kadın yüzünden, bu yüzden Şimdiki  Uşak emniyet müdürünü kutlamak istedim.

Tevfik Çoban : Ne diyelim arkadaşlar ben de 2008 yılında 37 yıl 7 ay üzerinden yaş haddinden emekli olan polis meslektaşınızım...Mesleği gerçekten seviyordum ancak bir iki yalaka ve korkak amir müdürler beni meslekten soğuttu. Küskün ayrildim.