Emektar polis memuru Yaşar Menekşe'yi Ramazan bayramı tatili dönüşü Kırşehir şehir merkezinde polis uygulama noktasında görevli " Sedat " isimli meslektaşının uygunsuz tavır ve davranışı çok üzdü..



Emektar polis memuru Yaşar Menekşe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da Kırşehir'de meslektaşı tarafından kendisine yönelik yapılan uygunsuz tavır ve davranışı şöyle dile getirdi : 

" Ben, Ankara'dan emekli polis Memuru Yaşar MENEKŞE.. 

07.06.2019 günü bayram tatil dönüşü özel aracım ile oğlum, gelinim, eşim ve 4 yaşındaki torunum ile birlikte gelirken Kırşehir merkezi girişinde uygulama yapan meslektaşlarımın bayramlarını kutlamak ve  iyi geceler demek için yolun en sağ şeridine geçtik.. Bu esnada trafik lambası kırmızı ışık yandı. Beklerken aracımızın arkasına bir kaç araç daha geldi ve beklerken yanımıza gelen Trafik polisi el feneri ile bizi uygulama noktasına davet etti..

Uygulama noktasında bulunan 40-45 yaşlarında uzun boylu kır saçlı isminin Sedat olduğunu söyleyen arkadaş, direksiyonda bulunan oğluma hitaben " Sen kurs görmedin mi ? Niye emniyet şeridine giriyorsun..? " dedi.

Ben de araçtan indim, kimliğimi gösterdim." Emekli polisim..Oğlum sizin bayramınızı kutlayacaktı ama konuşturmadın.." dedim..

Şahıs bana hitaben " Emekli olmuşsun, yatıyorsun..Ben bayramda da çalışıyorum..! " dedi.

Ben de ona hitaben, "36 sene çalıştım.." dedim ancak şahıs ağresif tavırlarına devam ederek, " Trafik polisine gereğini yap, 1000 TL ceza yaz..! " dedi.

Ben de araçtan indim ve " Aracın içinde gelinim, torunum ve  eşim var..Yanlış yapıyorsun.. "  dememe rağmen, "Aracı bağlayın, ceza yazın.."  deyince ben  de sinirli bir şekilde araçtan indim, " Bildiğini yap..! "  diye bağırdım.Bunun üzerine torunum. "Dede arabamızı alacaklar mı ? " diye sorunca, oğlum " Sizden sonra babam beni rezil edecek.." dedi.

"Sedat" isimli polis aşağılayıcı hareketlerine devam etti. Ben de " Yazıklar olsun sana.."  dedim ve aracıma bindim..Arkadan ceza yazıp yazmadıklarını bilmiyorum ama bu şahsın yaptığı bu hareket beni sabaha kadar uyutmadı..

Hatta oğluma, "Bundan sonra gördüğün polise " iyi akşamlar.." bile demeyeceksin.." diye kızdım..
 
Başımıza gelenler tamamen gerçek.."  


ULUSALSES.COM