"Ulusalses.com " haber sitemizde " Emniyet Genel Müdürü Altınok: " Her polis, şehit adayıdır.." başlıklı haberimiz ses getirdi.

Sosyal medyada yer alan "Polisin Ek Gösterge Platformu " isimli grup  sayfasında, bu haberimiz paylaşıldı. Haber altında polisler tarafından çok sayıda yorumlar yazıldı.Yorum yazılarında polisler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'a tepki gösterdi.

Kütahya'ya bir dizi etkinliğe katılmak için gelen Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Polis Evi'ne geçerek, şehit yakınlarıyla bir araya geldi.



Altınok'a bir şehit annesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı alnından öptüğünü söyleyerek, selamını götürmesini istedi.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, burada yaptığı konuşmada şehitlerin Türkiye'nin bekası, milletin özgürlüğü, Türk bayrağının gönlerde devamlı kalması ve ezanların susmaması adına çok büyük fedakarlıklarda bulunduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Biz sabah evden çıkarken abdestimizi alır çıkarız. Akşam eve gelmek nasip olur mu, olmaz mı? Bu nedenle kendimizi hazır hissedelim, silahlanmış, kuşanmış olarak çıkalım diye abdestimizle çıkarız. Her bir polis, her bir emniyet mensubu bir şehit adayıdır. Bundan gocunmayız, bundan korkmayız, bundan eziklik duymayız. Ölümün hak olduğuna inanıyoruz ama memleketimizin, milletimizin, maneviyatımızın, bütün değerlerimizin mücadelesinde ölmenin bizim için farklı bir anlamı vardır. Şehit olmaktan biz onur ve gurur duyarız." dedi


İşte  "Polisin Ek Gösterge Platformu " isimli grup sayfasında,  " Emniyet Genel Müdürü Altınok: " Her polis, şehit adayıdır.." başlıklı haber altına polisler tarafından yazılan bazı YORUMLAR şöyle sıralandı :

Ali Yıldız : Sayın Genel Müdür, polis zaten mesleğe girerken şehit olabileceğini düşünerek ve bilerek girer, onun için bundan hiç çekinmez ve gurur duyar, sizler de kendinizden biraz gurur duymak için bu kahraman vatan evlatlarinin haklarını veriniz lütfen, polis'i hakkı olan 3600'u almak için mahkemelerde süründürmeyiniz.

Halil Şeker : Her polis şehit adayıdır diyorsun da kendi bir yakının olsa acaba Hakkari veya Şırnak'da göreve gönderirmiydin ?

Ali Kahraman : O koltuğu meşgul etme Selami efendi istifa et çek git, hiç bir işe yaradığın yok zaten.

Erdal Özer : demirden korkan trene binmez ölümden korkan polis olmaz.. ancak bu tarihi şan ve şerefle dolu Teşkllatın hakkını vermeyen iflah olmaz..

Zeki Fidan : Bu selami beyzade ne işe yarar bilen var mı? Kendisi galiba emniyet Genel müdürü yanlış bilmiyorsam. Ya arkadaş insan bir gün çıkar televizyonlara polisle ilgili bir iki laf eder, gazetelere demeç verir. Bunları yapmayan birisinin o makamda oturması sadece o makamı lüzumsuz işgal etmek olur bence. Gelmiş geçmiş tanıdığım, hiç faydası olmayan, suya sabuna dokunmayan bir genel müdür. Teşkilatta bir iz bırak ki bu ve gelecek nesiller seni iyi hatırlasınlar. Şuan böyle bir şansın yok.

Halil Şeker :  Aslında şehitlerin aileleri ile birlikte yapılan toplantılara bu kişileri almayacaksın. 3600 için ne yapılmış bilmiyor, ancak vatan için şehit olandan haberi oluyor. Siz polis mesleğinden ne anlarsınız.

Gençay Yılmaz : Ben olsam utanırım.Çünkü bende ar var ; haya var..Belediye de bardak çanak yıkayan komşum 3200 TL.emekli maaşı alıyor, ben alıyorum 1850 TL.. Yıllardır 3600'dedik.sağır sultanlar duydu..

Halil Derhan : Nerde 3600 ,aile eş ,cocuk yardimi.

Giray Yıldız : ahaa bu ne diyor ya senin sözünle değil bu vatan aşkı. bunu diyeceğine polisin hakkını al

TC Mevlüt Güzel : İşte hepsinin ziyniyeti bu,başka söze gerek yok.

Cemaletdin Aslar : genel müdüre sormak lazım 3600 den haber va rmı ? şehit adayından bahsediyorsunuz da,
önce polisin hakkını ver sonra görev bekle.

Ugur Orhan Ergun :
Bırak 3600 İle ilgili tasarruf kullanmayı..! Genel Müdürlük içerisinde atama yapma yetkisi var mı acaba..!

Nedim Dağhan :
polis her zaman onu düşünür de yalnız polise gelince bütce delinir makam gider utanın polisin bir özlük hakını düzeltmediniz bu sözleri söylemeye sözünüz var.polisin özlügüne yok ayıp ayıp utanın

Halil Derhan :
Biraz da o koltukta oturanlar şehit adayı olsun.işiniz gücünüz gaz vermek. Zam değil..