Emekli Emniyet Müdürü Çetin Domaç, Çanakkale'de düzenlenen Adalet Kurultayı' nda yarın Polis & Asker çalıştayında konuşmacı olarak yer alacak..


Çetin Domaç'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı :

" ÇANAKKALE'DE ADALET KURULTAYI' NDA POLİS & ASKER ÇALIŞTAYI VAR..

29 Ağustos salı günü öğleden sonra saat 2.30'da başlayacak.

Nasip olursa, Ben de orada olacağım."


Polis emeklisi ve Gazeteci Halis Kahraman, Çanakkale'de 26-29 Ağustos tarihleri arasındaki dört günlük adalet kurultayında her gün sabah ve akşam birer oturum yapıldığını, farklı alanlardaki adaletsizliklerin tartışıldığını,"Yaşamda adalet, eğitimde adalet, inançta adalet, medyada adalet, seçimde adalet, geçimde adalet, mahkemede adalet ve devlette adalet” olarak 8 ana başlıktan oluşan oturumlarda önce vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin dinlendiğini belirterek, konunun uzmanları tarafından da çözüm yollarının ortaya konulduğu konuşmaların yapıldığını ifade etti.

“ MAĞDUR VATANDAŞLAR, YAŞADIĞI MAĞDURİYETİ YAZARAK ADALET KUTUSU’NA ATIYORLAR ..”

Kurultaya katılan vatandaşlardan konuşma fırsatı bulamayanlar için de ayrıca bir "Adalet Kutusu " oluşturulduğunu, vatandaşların yaşadıkları mağduriyetleri ayrıntılı olarak yazıp bu kutuya attıklarını belirterek, “Kurultay sonrası buradaki tüm mektuplar,değerlendirilerek, rapor'lanacak ve çıkan sonuçları kamuoyu ile paylaşılacak.. " dedi


www-ulusalses.com-ÖZEL HABER- Murat AYDIN