Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik, emekli polis eşleriyle kabul günü'nde  bugün bir araya geldi.


Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik, kendi lojmanında emekli polis eşlerine yönelik düzenlediği kabul günü'ne Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 32 şubesinin faaliyette olan kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER) Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola'nın eşi Şükriye Bola, yönetim kurulu üyelerinin eşleri ile Kütahya'da üniversite öğrencisi oğlunu ziyarete gelen dernek Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman'ın eşi Mualla Kahraman'da katıldı.






Müdür eşi Birgül Çevik, emekli polis eşlerine kabul gününe katılımlarından dolayı tek tek teşekkür etti.Konuklarına kendi elleriyle hazırladığı ikramları sundu.

Dernek Başkanı Aydın Bola'nın eşi Şükriye Bola da, Müdür eşi Birgül Çevik'e, emekli polis eşlerini kabul günü'ne davet ettiğinden ve kendi evinde ağırlayarak, güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiğinden dolayı teşekkür etti, emekli polis eşlerine adına bir buket çiçek sundu. 




Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kabul gününde polis eşleri bol bol sohbet ettiler, güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.Günün anısına bol bol fotoğraf çektirdiler.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER-