Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Özgen, polis ek gösterge tablosunun tahsil farkı olmaksızın 3600 olarak tüm emniyet hizmetleri sınıfından personele verilmesi ile Emniyet hizmetleri tazminatının yüzde 30-35 aralığında tüm polis emeklilerine verilmesini içeren başvurusunu Cumhurbaşkanlığı Hakla İlişkiler Başkanlığına iletti.

Mustafa Özgen, paylaşım altına yazdığı not'ta şu ifadeler yer aldı : " Sn.C.Bşk.'na başvurumuza verilen cevap aşağıdadır.. Maliye Bk.na gönderilmiş.."



Polis Koleji Mezunlar Derneği Genel Başkanı görevini de halen yürüten emekli 1'inci sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Özgen'in  polislerin 3600 ek gösterge talebini Cumhurbaşkanlığı Hakla İlişkiler Başkanlığına başvuru yaparak iletmesine meslektaşları da paylaşım altına yorum yazarak destek verdi..


Mustafa Özgen‎'in sosyal medyada yer alan "EMEKLİ EMNİYET MENSUPLARI GÜÇ BİRLİĞİNE DAVET PORTALI " isimli grup sayfasından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı : 


PAYLAŞIM altına yazılan YORUMLAR ise şöyle sıralandı :

Cemil Teoman : MUSTAFA ÖZGEN müdürüm, çabalarınızı takdirle karşılıyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum..Elinize sağlık iyi akşamlar..

Yurtsev Tosun :
Mustafa Ozgen müdürüm, emekleriniz gayretiniz için çok teşekkür ederim..

Atila Kantar : Sağolun teşekkürler..

Arif Akay : Emeği geçenlerden Allah razı olsun. 

Halis Kahraman : Sn; Mustafa ÖZGEN Müdürüm, her zaman polis memurlarının yanında olmanızdan ve onların taleplerini ilgili makamlara duyurulmasına vesile olmanızdan dolayı size meslektaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.

Sevgi ve saygılarımı sunuyorum..

Allah size uzun ömürler versin..İyiki varsınız..Sağolun..

Ali Güleç : İnşallah iyi netice alırız diyelim, şefimize de çaba ve gayretlerinden dolayı, teşekkürlerimizi borç biliriz, sağolsunlar varolsunlar.

Selahattin Cildir : İşte bu be, değerli müdürüm, ellerinize sağlık, Allah razı olsun, netice ne olur bilemeyiz ama en azından sesimizi duyurdunuz.

Fahri Gökcen : Sesimiz oldunuz, nihayet bir müdürümüz biz memurları düşünerek üst Makamlara karşı ses oldu, nefes oldu, Allah razı olsun..

Hasmet Sendan : İnsiyatif ve irade C.Başkanında olup bunun gereğinin yapılması için gerekli talimatı vermesi gerekirdi.Oysa polis camiasının talebini içeren dilekçe Maliye Bakanlığına havale edilmekle yetinilmiş olup ortada 3600 yani hasıl olan bir olumlu sonuç bulunmamaktadır.Diğer bir deyimle oyalama taktiği uygulanmıştır.


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN