Emekli 1'inci sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Deveci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu soruyu sordu : " Hak-Hukuk-Adalet var mı ?

Süleyman Deveci'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı :

" Süleyman Deveci‎ - EMEKLİ POLİS MEMURLARI HAK ARAMA VE HABER PORTALI PLATFORMU
1 saat ·

HAK - HUKUK - ADALET VAR MI?

1995 Yılında 3600 ek göstergesini Alan jandarma astsubayları ile emsal görevi yapan polis memurlarına "2200'den 3000'e yükseltilen ek göstergesinin 3600 olarak düzenlenmesine imkan verecek şekilde İPTAL edilmesi için Anayasa Mahkemesine açılan ile ilgili olarak bugün karar  açıklanacak.

Anasının "Ücrette Adalet Sağlanması" başlıklı 55/1 maddesinde yazılı, "eşit işe, eşit ücret ilkesi" gereği, aynı nitelikteki işi yapan iki farklı kurum personeli arasında oluşan ücret adaletsizliğinin giderilmesi için; hak, hukuk ve ADALETİN herkese eşit olduğu, Hz. Ömer'in adeletinin sözde değil özde uyğulandığı ve bağımlı olduğu iddia edilen yarğının yasamanın / yürütmenin etkisi altında olmadığının, ya da Polise istenmeden verilmesi gereken 3600 ek göstergesi hakkının, "Hak verilmez, alınır" olduğunun, başka bir deyişle GÜÇLÜ STK = 3600 EK GÖSTERGESİ) olduğunun ispatlanacağı gün bugündür.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN