Emekli Emniyet Müdürü Fatih Bayar,facebook hesabından trafik magandasının videosunu paylaştı,Trafik Daire Başkanı Kenan Aydoğan da, trafik magandasının araç plakasına ceza yazılmasını sağladı.

Fatih Bayar'ın facebook paylaşımında şu ifadeler yer aldı :

Dün akşam videosunu paylaştığım saygılı öküz ile ilgili olarak az önce Trafik Daire Başkanı kardeşim 
Kenan Aydoğan plakaya düzenlenmiş kallavi bir ceza tutanağı gönderdi... Görevine olan titizliği ve bağlılığını yakından bildiğim kardeşime başarılar diliyorum... Bu ceza tutanağı ile en azından bir öküzün yularını çekebilirsek ne mutlu bize... "

 Fatih Bayar'ın facebook paylaşımına yapılan YORUMLAR ise şöyle sıralandı : 

Erdoğan Tuna :Aslında olmayacak bir sey değil müdürüm. Vatandaş hatalı sürücü ve park edenleri fotoğraflayıp il emniyet müdürlüğü trafik şubesine wabsat hemen atsa bence çok güzel olur. 

Fatih Bayar : İstanbul'da bir ara yapılıyordu Erdoğan ama hala devam ediyor mu bilmiyorum 

Yalcin Saydam: Helal olsun 

Halis Kahraman: Kıymetli Fatih Bayar Müdürüm, trafikte kural ihlali yapan sürücülere yönelik duyarlılığınız için size,Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Basın Sözcüsü olarak çok teşekkür ederim..

İstanbul'da 6 bin 500'ü aşkın MOBESE kamerası var ama MOBESE kameraları ile trafik denetimi yapılmıyor. MOBESE kameraları ATIL durumda..Bu aksaklığı Emniyet Genel Müdürlüğüne ilettim.. Emniyet bu önerime,OLUMSUZ yanıt verdi..

İstanbul'da 3 bin 800 MÜFETTİŞ açığı var ama çok sayıda aday olmasına karşın MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLMESİ yapılmıyor..Oysa, İzmir Emniyet Müdürlüğü müfettiş açığını kapatmak için geçtiğimiz Ekim ayında müfettiş alımı gerçekleştirdi..İstanbullular üvey evlat mı ? Neden İstanbul halkı trafik magandalarına TESLİM ediliyor ? İstanbul Sahipsiz mi ? Bu sorularıma ilgili makamlar yanıt verirlerse, çok memnun olacağım..Merakla yanıtlarını bekliyorum..İstanbul halkına kazasız ve belasız günler diliyorum..
 

Fatih Bayar: Değerli kardeşim sayıları yetersiz de olsa fahri trafik müfettişleri gerçekten önemli bir açığı kapatıyor. Ama duyarlı her vatandaşın bir fahri müfettiş kadar kendini sorumlu hissetmesi gerekir ki psikolojide "Algılanabilir yakalanma riski" denilen şey toplum bilincine yerleşsin. Önemli olan budur bence.

 

Erdoğan Tuna: Müdürüm ben Aydın ilinde özürlü yerleri var hemen plakayı sorgulatıyorum şayet park eden araç engelli değilse trafik polisi gelene kadar ayrılmayıp ceza yazdırıyorum ama daha önce plakalar engelli idi bunu kaldırtdılar aslında iyi olmadı..Aydın’da her ev anasının veya babasının üzerine 1600 cc  mersedes  alıyor normal plaka ile keyfini cıkarıyor. Bizim millete iyilik yaramaz temelli kaldıracaksın..


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Murat AYDIN