Rize İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, Rizespor-Alanya futbol maçında görevli polislere, iftar açmaları için mükemmel bir kumanya  menüsü verilmesini sağlayan Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'a teşekkürlerini ilettiler.



FOTO : Rize il Emniyet Müdürü Sadettin AKSOY 


Polislerin sosyal medya hesaplarından yaptığı bazı PAYLAŞIMLAR şöyle sıralandı :


İsimsiz :  Sonunda birileri polisin de insan olduğunu hatırladı...

RİZE EMNİYETİ YÖNETİMİNİ TEBRİK EDERİZ..


ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUZ...


Rizespor Alanya maçına göreve geldik, bizlere güzel bir iftar yaptırıp uğurlayan Rize Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyor, diğer il müdürlerimizden de aynı değeri görmek istiyoruz..

Bülent Alkurt  : Rize İl Emniyet Müdürümüz Sadettin Aksoy'u başkomiserliğinden bu yana tanırım o her daim personeline değer vermiş bir abi bir arkadaş bir baba gibi davranmıştır, o gün neyse bugün de odur. Rabbim yolunu açık etsin ve ona daha da güzel yerler nasip etsin inşallah.. 

Mukaddes Ayhan : Canlarımız siz herşeyin en güzeline layıksınız.Biz Polislerimizi seviyoruz.En büyük Türk Polisi başka yok

Zeynep Tüfekçi : Ben de sosyal medya aracalığıyla sayın Müdürümüz Sadettin Aksoy ve eşi Özlem Aksoy hanımefendinin yaptığı çalışmaları takip ediyorum gurur duyuyorum.Rize' miz çok şanslı Allah eksikliklerini göstermesin.Böyle insanların sayılarını artırsın inşallah.Yolları daima açık olsun.

Ali Baştürk : Demekki istenildi mi oluyormuş, Allah razı olsun müdürüm..


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN